Manyto Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 tak mám tuhle hru ale nejede bylo mi řečeno že potřebuju nějake wawe 4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 aký máš fw ? Ak 1.6 , použi activate.iso , alebo hru opatchuj .. ak 1.5 , tak hru musíš opatchovať .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manyto Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 1,6 a to activate.iso ? já to stahl a co ted mám to jako vypálit na dvd a stčit do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Keď máš 1.6 , tak to môžeš normálne vypáliť a potom vypáliť activate.iso .. Alebo si to patchni .. Návod na všetko v tutoriáloch .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Manyto
tak mám tuhle hru ale nejede bylo mi řečeno že potřebuju nějake wawe 4 ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.