pisek3 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Zdravim , chci si na vanoce poridit xbox 360 elite a potreboval bych flash mechaniky ,problem je v tom , ze jsem xko chtel objednat z hrejte.cz ale tam mi rekli ze nevi jestli do vanoc budou , protoze to ted nejde flashnout ? jak to teda je ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Kdyz nejsou,tak nejsou...Bud doufej ze budou,nebo kup Arcade,Elite a nech si udelat flash.Kdo to flashuje mas v sekci "prodam".Ja ho mam od Kanalizatora.Ohlasy v Itraderu!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pisek3
Zdravim , chci si na vanoce poridit xbox 360 elite a potreboval bych flash mechaniky ,problem je v tom , ze jsem xko chtel objednat z hrejte.cz ale tam mi rekli ze nevi jestli do vanoc budou , protoze to ted nejde flashnout ? jak to teda je ? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.