Ulrik_Decado Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Omlouvám se, pokud tu odpověď někde byla, ale já ji nenalezl. Předem podotýkám, že jsem v psp newbiek. Připojím PSP do compu USB a Xpčka mi zahlásí, že zařízení nemohou rozpoznat. A jsem nahranej. Neví někdo čím to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 7lance7 Odesláno Květen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Máš v PSP kartu??:D Kukni sa či to nepíše že chce nainst.nejaké drivery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ulrik_Decado Odesláno Květen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2007 Kartu mám:) Ajo, hlásí mi ovladače...chjo...nebyl by link? Dík:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Kartu mám:)Ajo, hlásí mi ovladače...chjo...nebyl by link? Dík:roll: to nemam, ale presto ze ti to xp nenainstaluji(stejne jako me), tak se zkus podivat do tohoto pocitace, jestli tam nahodou nemas vymenitelny disk, protoze ja ho tam mam... tak to kdyztak vyzkousej :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 XP ma uz driver pre Removable disk takze by ti to malo ist... pohraj sa stym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 28, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 Me se stalo to samy , pomohlo vymenit kabel. Nemas nahodou ten svinovaci od speed linku ? Ten se mi nepodarilo rozchodit , pokud jo tak si kup nejaky obycejny nekde v elektru , stoji do 100 kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ulrik_Decado Odesláno Květen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Problém víceméně vyřešen, díky všem za reakce. Zdrojem je kabel. Jde to sice i s ním, ale asi má někde vadné kontakty a je třeba s ním verglovat a dělat různý vylomeniny :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ulrik_Decado
Omlouvám se, pokud tu odpověď někde byla, ale já ji nenalezl.
Předem podotýkám, že jsem v psp newbiek.
Připojím PSP do compu USB a Xpčka mi zahlásí, že zařízení nemohou rozpoznat. A jsem nahranej. Neví někdo čím to?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts