Yetty Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Chci si koupit Xbox a zajimalo by me pokud si koupim Xbox Live a pri tom budu mit flashnutou mechaniku jestli dostanu BAN. Berte v potaz ze bych pres Xbox Live chtel parit original hry. Diky za opdoved ci odkaz na topic, nikde sem to nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 taky by mě zajímalo. jestli kdybch měl nějakou originálku, koupil si novou paměťovku a odpojil HDD a připojil se na live, jestli bych ho dostal. tohle by mě fakt zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Jo dostaneš ban, to ti nepomůže, že budeš hrát original hry po livku. S flashnutou mechanikou jsi v pytli. Dle všech prognóz a faktů je odhalen firmware. Uvidíme jak na tom bude firmware LT, jestli vůbec bude ke stažení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 ano, dostanes ban, hral jsem jen orig po live, zalohy na offline profilu a holt jsem ho schytal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 co jsem slyšel FW se prostě nedá poznat jdou poznat jenom hry ... a chyba byla v tom že při přechodu na 2 vrstvu dvd to šlo poznat že to není origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yetty Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Tak to je na prd... Chtel sem si zahrat po netu ale zas abych si kupoval originalky na to prachy nemam... Sem v rozpacich... Neexistuje neco neoficialniho na hrani po netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 staci hledat na foru zde, je moznost pres Leaf, Xlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 jsou tu 2 alternativní řešení. Xlink Kai a Leaf Networks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yetty Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Diky za odpovedi panove 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yetty
Chci si koupit Xbox a zajimalo by me pokud si koupim Xbox Live a pri tom budu mit flashnutou mechaniku jestli dostanu BAN. Berte v potaz ze bych pres Xbox Live chtel parit original hry. Diky za opdoved ci odkaz na topic, nikde sem to nenasel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.