Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox1 Media Center


Quicksilver

Recommended Posts

Divate se radi na filmy, koukate na youtube ???

Kupte si na aukro.cz Xbox1 s chipem a dejte si tam xbmc.org a mate klid.Ja jsem taky kolikrat resil tohle nejde a tohle taky ne.DVD ma stim problem.A ted ? Mam v tom 200GB disk,streamuju videa po netu + poustim si filmy Avi i 2500mb me to vzalo (za 2 sekundy nacitaci) Titulky,kvalita,velikost jak je libo.Za 1200 kc co jsem toho investoval se to vyplatilo.Jedina nevyhoda HD filmy to nezvladne (viz procesor 700mhz) jinak muzete hrat Xbox1 hry + emulatory (GameBoy Advance,Sony playstation One atd.) Momentalne na tom koukam na Archiv CT1,pribude Stream.CZ , Nova TV archiv.

Nerikam,ze Xko360 neni spatny na filmy,ale porad resit titulky ? Mam v Xku1 kolem 18 mb codeku nemel jsem zatim zadny problem s DivX,Xvid filmem.A titulky se daji jakkoliv nastavit.Zkatka kdo se rad diva na filmy tohle je jasna volba !!! PS: Nejlepsi je FTP server - 10MB/s jeden film 1400 mb tam mam ani ne do 1 minuty a hned se muzu divat.Jake je u vas pocasi a to,ze muzete na tom poslouchat veskera ceska radia (PlayCZ).Tesim se na Novu TV archiv.Rozhodne vyuziju,at si poklidu pohovky budu moct poustet ulici :D

Mnoho lidi o tomhle nevi tak jsem chtel tim poukazat k cemu se da starsi Xcko pouzit.Jsem naprosto spokojeny.Caste updaty,novejsi verze samorejmosti.Se svoji hlucnnosti je konzole nadmerne ticha (30% otacky vetracku)

VSEM DOPORUCUJU !!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hry mas tady

http://xbox360iso.com/

http://snesorama.us/board/forumdisplay.php?f=157

Mas tady dve stranky o kterych vim,ze tam jsou hry.(mas-li jinou posli!)

jeste jinou adresu.Mimochodem dej si tam :

http://t3ch.yi.se/

Prave vysla nejnovejsi verze T3CH XBMC 2009-12-09 SVN rev25497: README 1st, Download (61MiB).Zatim me na tom funguje vse co jsem chtel : Video vsechny Avi filmy a dokonce streamuju ukazky filmu z Apple Trailers (tohle se me dost libi.Vidim novinky v kinech a co pak si muzu stahnout!) CT archiv jde v TV kvalite na 1300kb/s domaci rychlost internetu je to bomba.Take to mam chvili a jeste se stim ucim.Hry jinak mam nainstalovane na HDD disku.Vubec nepouzivam DVD mechaniku a jedu i pres FTP kde je rychlost kolem 10 mb (Staci!) Tak co stahnu si tam po kompu hned poslu a tak 3 min a mam tam hru a vse jde v pohode.I emulatory.Hral jsem na tom Crashe Bandicoota 3 PSX :D Je to proste bomba vec za 1200 co jsem do toho dal a hlavne tam clovek musi mit CIP!!! Proto jsem ani na aukru nevahal s koupi !! Jestli mas i ty nejake zajimave stranky napis.Budu taky rad.

ps: Jinak jsem si musel editovat v kompu jeden soubor,jinak me neslo streamovat apple video.Tak Ti ho pak sem dam,jestli budes chtit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

super, ďakujem.

Ja som zatial hľadal na www.filespump.com s tym, že som si predtym pozrel hru na www.games.teamxbox.com

Čo sa týka konzoly, prehrávanie filmov ma ani tak nezaujíma, skôr ma bude zaujímat napojenie na net a ako ide hrať po sieti. Na HDD moc nahrávať nemôžem, mám tam iba 10GB. Ibaže by šlo jednoducho vymeniť HDD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HDD tam jde asi max 500GB ja tam mam 200GB disk viditelne mam asi 135GB G neni pristupne.Urcite neni nabotovano,ale moc se v tom nehrabu,protoze se me po zapnuti zpousti hned F:ko kde mam XBMC menu.Tak jsem rad,ze me to takhle hezky funguje Na

http://xbmc.org/

jsem koukal,ze uz vysla XBMC 9.11: Beta2 ready for testing a pry opravuje na 200 chyb.Az budu doma asi to tam nahodim,nebo nebo mam mozna uz tuhle verzi ste stranky. (

http://t3ch.yi.se/

) Sice uvadis,ze Xko1 nepouzivas na filmy,ale je to naprosta bomba.Krom diky HDD hraju veskere hry z HDD! Takze mechanika lezi ladem.Zatim jsem na tom HDD rozchodil veskere hry.Zitra me prijde z Aukra novy gamepad tak se tesim.S pritelkyni si urco nejake hry spolecne zahrajeme.Zatim to vidim na Shrek Party , Crash Nitro Kart atd.Skoda,ze byla diky Xku360 ukoncena podpora,protoze je to suprova konzole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes bracho objednal ešte jednu pre synov :-)

Ku tým aktualizáciam..... treba ten update stiahnuť na CD a vložiť do xboxu a tam spustiť aktualizáciu, či to ide rovno aktualizovať z netu? S tým hraním po sieti si to ešte neskúšal?

Inak chcem samozrejme vrtnuť aj do tych filmov, ale musím to najskor napojit ku netu, takže neskôr sa ktomu určite vrátim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim,ze jsem to sehnal primo od autora a dokonce dela na stream.cz.Ja uz ho tam mam,ale pouze na slevo vyhledava (Zatim!) Jinak by mel byt i Archiv Nova (Na ten se tesim!)

http://code.google.com/p/xbmc-czech/

Jinak jsem dneska zjistil dalsi super vec !!! Urcite to neni novinka,ale pokud je starsi hra na pc CZ tak se soubory jak si schoduji stou v Xku.Uz me takhle jdou 2 hry i Uzasnakovi :D Je to bomba.Tak si takhle pocestim vetsinu her pokud na tom sezenu cestinu a dabing je luxus .)) Jinak schanim funcni linky na Star Wars Lego 1 a 2 EN kdyby to bylo na rapidshare.com bylo by to super.Vsude jsou linky kaput :_(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes bracho objednal ešte jednu pre synov :-)

Ku tým aktualizáciam..... treba ten update stiahnuť na CD a vložiť do xboxu a tam spustiť aktualizáciu, či to ide rovno aktualizovať z netu? S tým hraním po sieti si to ešte neskúšal?

Inak chcem samozrejme vrtnuť aj do tych filmov, ale musím to najskor napojit ku netu, takže neskôr sa ktomu určite vrátim.

Co se tyka pluingu staci si tam dat :

SVN Repo Installer , XBMC SVN Installer , XBMC Zone Installer.Jak uz nazev napovida.Jedna se o instalatory.Na zpusob,ze vam to nejprve projede slozky a zjisti jake programy a verzi tam mate a pote vam ukaze co je novy.Tohle je naproty luxus a nemusite hledat po netu co kdy vyslo.(pohodlne!)

Jedina vec ,ktera me stve : CSFD databaze filmu.Nekde psali,ze jim to na Xbmc jde,ale ja jsem na to asi levej nebo tomu tak nerozumim :_(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky Quicksilver : Už to šlape :-)

Už aby fachalo to ostatní stream .atd....

Jinak jak jsi psal, XB1 nemá konkurenci na přehrávání videí v divx a hudby. Hudba v pefektim přepnutím na jinou skladbu, takže neni slyšet mezera a ještě to suprově najede do sebe. Titulky jsou perfekt na xbmc , hlavně jak se tam daj dobře upravovat.

XB1 používám na přehrávání xbmc asi už 4 roky a nemá to opravdu chybu.

Jen škoda že procák nevzládne "aspoň" 720p.

Doufám ,že až to bude na XB360 , tak že to tam bude tak perfektně vyladěný ,jako tady na tom starším bráchovy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Quicksilver:

neskúšal si ešte vymieňať ventilátor? ten org. je dosť hlučný.

A ešte niečo. viem že všetko spúšťaš cez HDD, vieš ale ako je to s mediami? či treba +,-, ako rýchlo vypaľovať, cez aký soft....

Viem že to ide aj cez nera alebo alcohol, zdasa mi ale že robia chyby.

----- DVD-RW to nebere???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzpominam pred nekolika roky jsem si poridil taky Xbox 1 :-) byla to v tu dobu super konzole, vzpominam si jak se tam dalo cokoliv upravit, fungovalo ftp, filmy, proste vse. Potom jsem ho prodal za 6000,- :-) ale premyslim ze si ho zase poridim, kvuli multimediim a tem archivum. Jinak cpu vymenit jde bez problemu, je tam klasicka patice. Ale tu ram nevim nevim, nikde jsem ji na desce nenasel, je asi pajena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Juuu .... rikas klasicka patice ? To by se koukam dalo vymenit. Jen jakou verzi by se to dalo nahradit a pak pokukam na aukru .)

http://aukro.cz/item846268638_intel_pentium_3_1266mhz_512_133_tualatin.html Tohle by tam neslo ?????

Zkratka kdo je v tom zbehlej a uz neco takoveho hledal.Kdyz tak poradte.Divam se po netu a vypada to,ze by diky tomu na tom mohli behat HD filmecky .))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Brachovi prestal xbox štartovať do unleashX módu-štartuje do klasického xbox od výrobcu, takže mu nejdu napálené hry ani xbmc. Niečo mu tam asi prepli jeho decká, ale teraz sa nevieme do toho dostať aby som to zase rozbehal.

Treba nato zase inštalačku xbmc, alebo sa do setupa nejako dá dostať. ????

Quicksilver, skúšal si už hry online?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 weeks later...

Jo starý Xbox je stále dobrý a na přehrávání filmů ideální, žádné problémy s kodeky jako dvd přehrávače s divx. Taky sem si pořídil jeden na ebay a i s cipem který sem si dal sám mě to vyšlo jen na 20 liber. Pak stačilo jen vyměnit harddisk, dal sem zatím jen 40gb (na zkoušku ale pak už se mi to nechtělo měnit :-)) a stáhnout a nainstalovat z Xbox ultimate 4.0 boot cd vše co bylo potřebné. Ale že je nový XBMC sem se dozvěděl až na tomto foru a samozřejmě upgradoval ten původní. Rádia a archiv CT jedou perfektně což ocení hlavně někdo kdo je dlouhodobě v cizině jako já v UK. Jen ty CZ trailery a ty co tam byly (Apple movie) mi nějak nejedou ale to zas tak nevadí. I her mám dost ale že se do nich dá přidat čeština i dabing pokud sou instalované na disku to sem taky nevěděl. Ještě že jsou fora jako tohle, díky všem. Hned musím zkusit nějakou hru nainstalit co by mi šla v cz. Btw. plno her lze stáhnout na isohunt.com a torrentreactor.net ať už na xbox ale i na psx, ps2 i pc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jít by to mělo pokud teda původní procesor (Celeron 700) je v patici protože patice je stejná - socket 370. Problém bude zvětšit paměť RAM protože ta je napájená přímo do desky. Ale na různých forech sem četl, že po výměně procesoru za lepší nejdou hrát hry, přesněji běží údajně rychleji než by měly tak nevím co je na tom pravdy. Možná to už někdo zkoušel a dá vědět. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

snažím sa upraviť bratov xbox cez Softmod Installer Deluxe s hrou Splinter Cell a memory kartou.

Z memmory karty skopírujem oba súbory na HDD xbox-u... spustím Splinter Cell, dám START GAME -- LINUX -- CHECK POINTS ..... Mal by automaticky nabehnúť SID, ale reštartuje sa mi to celé a nabehne hra od začiatku?????? Na konzole svieti kontrolka na oranžovo.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Chtel bych poprosit o radu. Koupil jsem xbox uz s chipem (nevim jakym) a funkcnim xbmc. XBMC jsem uz jednou updatnul a dobry. Ted jsem koukal, ze vysla nova verze T3CH XBMC 2010-03-10 SVN rev28472 a tak jsem ji tam kopnul. XBMC nabehne, ale asi po 2 - 10sec se xbox kousne a cumi. Tim padem to nemuzu nijak vratit do puvodniho funkcniho stavu. Zacinam se prohrabavat tou hromadou informaci, ktery jsem neresil, protoze jsem to funkcni koupil, ale zacinaj me uz vytacet, ty sice promakany navody, kde vysvetlujou cloveku k cemu je rar a podobne, ale vzdycky mi chybi primo ten soubor, kterej zrovna mam rozbalit / vypalit / pouzit nebo je tam milion veci okolo. Taky je uzasna specialita, jak kdyz chci neco vypalit, tak vlastne nikdo nikdy nevi, na co to vypalit, aby to xbox vubec precet. Takze co jsem vypalil asi nemoh precist (xbox mechanika - Phillips DVD Tray), protoze to nic nedelalo.

Takze jak si dokazete predstavit, dostal jsem se do totalniho bordelu, kde se pres sebe placa modchip, softmod, necitelny vypaleny iso a nedostupny potrebny soubory kvuli stari konzole.

Asi bych chtel docilit rozbehnuti pracovniho systemu z dvd a propojeni pres ftp. Potom bych tam nahral predchozi XBMC a uz normalne nabootoval. Jenze jak se k tomu dopracovat, kdyz ani nevim, jestli to co vypalim je necitelny a nebo mam neco spatne (taky vsude motaj dohromady navody pro softmod a chip). Najde se tu jeste nejakej veteran, kterej by mi pomoh? Predem diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozna by bylo nejjednodussi, si stahnout Slayer Evox 2.7 instalacni iso a cele to preformatovat a prepinstalovat. Budes tak tam mit starou verzi XBMC a nahrajes si novou... muzes si rucne upravit INI soubor a budes tam mit XMBC oba. Ja tam mam treba tri verze...

PS: Ja pouzivam predposleni verzi (nejdriv tuhla, nyni jede OK, nevim cim to bylo)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu