Zeus Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Zdravím, chtěl jsem se přihlásit do acount manager, ale napíše mi to error 80.... a když chci do pS storu tak mi to nepíše že služba není v mojí zemi podporována. Mám účet UK. Dělá to někomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Asi máš blbý signál na wifi:D a nebo to bylo přetížený zkus to znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 udrzba podle vseho bude new update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 ok dík už se to zase chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zeus
Zdravím,
chtěl jsem se přihlásit do acount manager, ale napíše mi to error 80.... a když chci do pS storu tak mi to nepíše že služba není v mojí zemi podporována. Mám účet UK. Dělá to někomu taky?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.