toluxik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Pada mi hra Left 4 Dead 2 instalnul sem hru dal crack a kdys pustim (mam Win7)tak vsechno de dokud nevemu sekyrku nebo takanu a nezacnu s ni sermovat pak to spadne a sem z5 na plose rezim spravce nepomohl ani rezim XP nepomohl ani oba dva dokupy pls help kdystak pisnete SZ nwm jestli se to tady uz resilo chodim jenom do sekce XBOX 360 jestli j sry za spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 splňuješ minimální systémový požadavky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 to nwm ale hra mne de plynule bez kousancu na docela slusny rozliseni jinak procesor jedno jadro 2 ghz 1,5 gb ram graf geforce 7600 gs 512 mb 750 HDD normal vsechno faka procesor zvlada ikdyz uz je to chudinka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 tak to fakt nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 no je to divny protoze kdyz strilim jenom z pistole tak normalne hraju a hra nepada ale jak vemu neco cim se mava nebo se rozsekavaj zombici tak to spadne jako by mne graf. neumnela vyobrazit ten moment :D ale jako hry jako Dead Space a takovy ty mne fungujou dokonce i gta 4 sem rozjel na nejnizsi bez sekani ale todle je divna hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 cau hele tudle chybu mam taky pistolkou normalne v poho nekoho zabiju aji brokovkou ale jak vemu sekeru tak se mi hra vypne jak tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Je to tím, že ttato hra to dělá... četl sem to aji na warezích , že to padá věgtšině lidí, prostě vyzkoušej různý cracky, skidrowy atd. než najdeš ten co ti padne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 omg a muzes sem nejaky nahodit kamos mi psal ze to delala i jednicka ze padala ale todle je fakt na h hra mne docela zaujala asi koupim origo ikdys to se asi nestane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 ref..... nikdo nevite co s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 A jakou máš verzi? Já měl nějakej instalátor s 3,26 GB a byl u toho regfix. Hráli jsme to na koleji po lanu a až na pár pádů serveru to šlo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 toluxik nemuzu sem nahazovat cracky protože je zde warez zakázanej ... kup si to origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Cartman :omg slysel si nekdy o SZ verze 1.0.0.0 a mam taky instalator a je hrozne malej vesel se na 4gb dvd a uz sem ho smaznul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 toluxik a slyšel si někdy o google ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 nejsem vul google jsem skousel a dalsi viry chitit nechci a kromne toho stala se jeste horsi vec kdyz dam nacitat misi tak uz se ani nenacte a asi ve 3/4 loadingu se hra vypne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 http://gamecopyworld.com/ tam se dá najít vše, co potřebuješ Mimochodem Crack není warez, jako upload celé hry. Crack je legální a slouží ke spouštění zálohovaných her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toluxik Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 nic tam neni jenom cheaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.