werty Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 Za pár dnů mi přijde PS2 bez MC. Chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakém kamenném obchodě kde koupím MC za příznivou cenu. Kupovat originál SONY za 400Kč mi přijde trochu na ho*no. No a ještě jestli je rozdíl v kvalitě mezi MAX memory a original sony. Jestli je v tom nějakej velkej rozdíl v kvalitě nebo je to jen jiná značka. Citovat
sasa.lohr Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 na neoriginalni karty muzou mit napr. vypalene hry problemy s ukladani pozic, a taky se na ne spatne nahrava freemcboot radsi bych si priplatil a koupil original Citovat
werty Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2009 na neoriginalni karty muzou mit napr. vypalene hry problemy s ukladani pozic, a taky se na ne spatne nahrava freemcboot radsi bych si priplatil a koupil original Je 8MB dostačující velikost ? Někde jsem četl, že jeden save má tak 20kB takže asi bude, ne ? free mc boot nepotřebuju, bude k tomu i swap magic Citovat
sasa.lohr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2009 20Kb:) to vazne ne vetsinou to je tak 100kb-150kb je pravda ze muze byt napr. 35kb ale u moc her ne, stejne jako ze muze mit i 1500Kb:) ale staci to, kort kdyz nebudes mit FMCB Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.