werty Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Za pár dnů mi přijde PS2 bez MC. Chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějakém kamenném obchodě kde koupím MC za příznivou cenu. Kupovat originál SONY za 400Kč mi přijde trochu na ho*no. No a ještě jestli je rozdíl v kvalitě mezi MAX memory a original sony. Jestli je v tom nějakej velkej rozdíl v kvalitě nebo je to jen jiná značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 na neoriginalni karty muzou mit napr. vypalene hry problemy s ukladani pozic, a taky se na ne spatne nahrava freemcboot radsi bych si priplatil a koupil original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 na neoriginalni karty muzou mit napr. vypalene hry problemy s ukladani pozic, a taky se na ne spatne nahrava freemcboot radsi bych si priplatil a koupil original Je 8MB dostačující velikost ? Někde jsem četl, že jeden save má tak 20kB takže asi bude, ne ? free mc boot nepotřebuju, bude k tomu i swap magic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 20Kb:) to vazne ne vetsinou to je tak 100kb-150kb je pravda ze muze byt napr. 35kb ale u moc her ne, stejne jako ze muze mit i 1500Kb:) ale staci to, kort kdyz nebudes mit FMCB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.