perrek Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 zdary, vim ze topicu o Vanocich je tady uz spousty ale co me by zajimalo, co si pod pojmem Vanoce predstavite jako prvni.Neberte to jako dalsi dementni topic o Vanocich ale jako ze me zajima prava podstata Vanoc. Z meho pohledu jsou Vanoce o atmosfere, rodinne pohode a DARKY jsou az na uplne poslednim miste, uz jenom prijemne dobarvuji atmosferu celych svatku Prosim nenadavejte ze je to dementni topic a radsi odpovezte na otazku protoze si myslim ze je spousta lidi pro ktere je o Vanocich prioritni kdo dostane nejvic a nejdrazsi darky.... Tak s chuti do odpovedi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve Fox Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Atmosfera,ale hlavně darky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 tak je to urcite io takove te pohode vanoc,jak jsou vsichni vklidu atd. pak taky hlavne jidlo(:lol:)no a darky nejsou az tak moc dulezity,vpodstate souhlasim s tebou perry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Chtěl bych napsat pohoda a klid, ale mě se vybaví velké fronty u obchodů, stres okolo nákupů a plno rozmazlených děcek, které obírají o peníze své babičky ..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Tak do nějakejch těch 18ti let jde hodně o dárky. Je to protože rodiče často říkají (hlavně meším dětem) "napiš si ježíškovy" "až k Vánocům"... a tak děti se těší na Vánoce jen kvůli dárkům. Přitom, kdyby rodiče zdravě (nerozmazlovat) obdarovávali děti během roku a na Vánoce by dostali 2 dárky, tak by si možná více vážili té pohody a krásy Vánoc. Zase ale je krásné jak se ty malé děti těší na tu kupu dárků pod stromečkem, ale němělo by to přetrvávat do věku 13ti a více let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Já si představuju rodinu,slavnostní večeři,lásku k bližnímu a samozřejmě dárky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ja si predstavuju halvne VOPRUZ !! a pak taky darky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Vůně cukroví,jídlo,dárky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Pro mě jsou Vánoce jen důvod se jít pořádně ožrat:).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 .......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Já si představuji nakupování dárků na poslední chvíli a lámání si hlavy s tím, že nevím, co mám komu koupit:). O nějaké pohodě pro mne už Vánoce moc nejsou, bývávalo. Když jsem býval malý, tak jsem to prožíval úplně jinak, a to nemyslím jen to, že jsem se těšil na hromadu dárků. Nejvíc si pamatuji asi na to, že v televizi chodili různé pohádky a já jsem se mohl dívat pozdě do noci:). Dneska už je to jiné, mám jiné zájmy, spoustu přátel a sedět s babičkou u televize mě přirozeně už tak nebere. Největší radost mi dělají Vánoce tím, když se někomu vážně líbí dárek, který jsem mu koupil. Není nad podařený dárek a peníze od příbuzných to nenahradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Pojem vanoce co si pod tím představím : Asi tohle spousta schonu , stresu a dalších aspektů které člověka jenom deptají ... samozřejmě jsou v tom spojeny i příjemné vlasnosti jako vůně cukroví, po vanoční pohodě a nastávajcím silvestru atd ale vanoce nejsou jen o darcích cukrový a posezení s přátely ... Vanoce jsou obdobím stresů a schonu a vanoční nakupovacího šílenstvý ... Samozřejmě také o naboženskem podtextu o kterem vam nic neřeknu protože o tom mnoho nevím ale určitě vam poradí winklodpedie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Perry ty mě připomínáš učitělku ze základky.... Já určitě spíše stres a pupek k prasknutí... Při štědrém dnu pak klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 krásnu atmosféru , darčeky a pod. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolik1 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Hlavně ta atmosféra, jídlo a dárky. Ale víc se těšim na ty první 2 věci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 driv to bylo o tom ze si clovek predstavil klid , tu atmosferu , ani sem nemusel dostavat darky , spis sem byl rad ze nektery lidi byli veselejsi a ze nekdy vsechno bylo vic pohodovy... ted uz to jen vnimam jako hnusny obdobi kdy ma bejt snih , je vic slyset sireny sanitek , vsichni sou vystresovany a vsude je chaos a neprijemny napeti , jakoby melo neco bouchnout...uz vanoce nemam rad , protoze jako spousta jinejch veci se z toho pro nektery lidi stala starost a neprijemnost cimz kolikrat zhorsujou naladu ostatnim ... vic se tesim na silvestr , to je uplne jina ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Prázdniny! Žádná škola! Sníh! Cukroví! Vánoční atmosféra! Kapr! Pohoda! Dárky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 PERNÍK xP tj to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Dříve to bylo zklamání, spojené se závistí k mým kamarádům. Nyní je to spíše chladný pocit souvistející s nulovým pozitivním citovým vztahem k "Vánocům". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Bramborovej salát a Kapra :D ale hlavně tu pohodu ... (a prazdniny :P) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.