Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co si predstavujete pod pojmem Vanoce?

perrek

Recommended Posts

zdary, vim ze topicu o Vanocich je tady uz spousty ale co me by zajimalo, co si pod pojmem Vanoce predstavite jako prvni.Neberte to jako dalsi dementni topic o Vanocich ale jako ze me zajima prava podstata Vanoc.

Z meho pohledu jsou Vanoce o atmosfere, rodinne pohode a DARKY jsou az na uplne poslednim miste, uz jenom prijemne dobarvuji atmosferu celych svatku

Prosim nenadavejte ze je to dementni topic a radsi odpovezte na otazku protoze si myslim ze je spousta lidi pro ktere je o Vanocich prioritni kdo dostane nejvic a nejdrazsi darky....

Tak s chuti do odpovedi :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak do nějakejch těch 18ti let jde hodně o dárky. Je to protože rodiče často říkají (hlavně meším dětem) "napiš si ježíškovy" "až k Vánocům"... a tak děti se těší na Vánoce jen kvůli dárkům. Přitom, kdyby rodiče zdravě (nerozmazlovat) obdarovávali děti během roku a na Vánoce by dostali 2 dárky, tak by si možná více vážili té pohody a krásy Vánoc. Zase ale je krásné jak se ty malé děti těší na tu kupu dárků pod stromečkem, ale němělo by to přetrvávat do věku 13ti a více let.

Odkaz ke komentáři

Já si představuji nakupování dárků na poslední chvíli a lámání si hlavy s tím, že nevím, co mám komu koupit:). O nějaké pohodě pro mne už Vánoce moc nejsou, bývávalo. Když jsem býval malý, tak jsem to prožíval úplně jinak, a to nemyslím jen to, že jsem se těšil na hromadu dárků. Nejvíc si pamatuji asi na to, že v televizi chodili různé pohádky a já jsem se mohl dívat pozdě do noci:).

Dneska už je to jiné, mám jiné zájmy, spoustu přátel a sedět s babičkou u televize mě přirozeně už tak nebere. Největší radost mi dělají Vánoce tím, když se někomu vážně líbí dárek, který jsem mu koupil. Není nad podařený dárek a peníze od příbuzných to nenahradí.

Odkaz ke komentáři

Pojem vanoce co si pod tím představím : Asi tohle spousta schonu , stresu a dalších aspektů které člověka jenom deptají ... samozřejmě jsou v tom spojeny i příjemné vlasnosti jako vůně cukroví, po vanoční pohodě a nastávajcím silvestru atd ale vanoce nejsou jen o darcích cukrový a posezení s přátely ... Vanoce jsou obdobím stresů a schonu a vanoční nakupovacího šílenstvý ... Samozřejmě také o naboženskem podtextu o kterem vam nic neřeknu protože o tom mnoho nevím ale určitě vam poradí winklodpedie

Odkaz ke komentáři

driv to bylo o tom ze si clovek predstavil klid , tu atmosferu , ani sem nemusel dostavat darky , spis sem byl rad ze nektery lidi byli veselejsi a ze nekdy vsechno bylo vic pohodovy... ted uz to jen vnimam jako hnusny obdobi kdy ma bejt snih , je vic slyset sireny sanitek , vsichni sou vystresovany a vsude je chaos a neprijemny napeti , jakoby melo neco bouchnout...uz vanoce nemam rad , protoze jako spousta jinejch veci se z toho pro nektery lidi stala starost a neprijemnost cimz kolikrat zhorsujou naladu ostatnim ... vic se tesim na silvestr , to je uplne jina ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu