^ToMmY^ Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Hledám grafika na spolupráci při vytváření webu. Peníze bychom si dělili pokaždé jinak. Mám těd zhruba 4 zakazky za slusny penize. Jestli máte zájem pište sem do topicu + ukažte vaše výtvory+ uvedte praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Měl bych zájem ;) webům se věnuju už od 8 let. Poslední graf. práce byla menší upravička avataru :D . Mám toho tedka málo kůli formátu disku :( nedokončenej návrh : http://dytik.ic.cz/up/napad_na_web.jpg (tedka rychle co jsem našel..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Měl bych zájem ;) webům se věnuju už od 8 let.Poslední graf. práce byla menší upravička avataru :D . Mám toho tedka málo kůli formátu disku :( nedokončenej návrh : http://dytik.ic.cz/up/napad_na_web.jpg (tedka rychle co jsem našel..) Promiň tvůj styl mi nic neříká... Musím dělat weby na poloprofesionální úrovni a tohle co si zde poslal a mas v sigu a v avataru neni nic moc. Promin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Promiň tvůj styl mi nic neříká... Musím dělat weby na poloprofesionální úrovni a tohle co si zde poslal a mas v sigu a v avataru neni nic moc. Promin No jasně já vím ,ten návrh neni dokončenej sou to zakladní rysy :P Pošli nějakej tvůj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 No tak já to zkusím. Vzhledem k tomu že staré práce co jsem měl jsem ztratil, zkusím přidat spíše jednoduchého rázu dva designy. Proč jednoduché? Aby se mi to dobře střihalo a případně kodovalo :) Tvorbě grafiky se věnuju asi tak od roku 2006 - 2007 už nevím ale aktivně od roku 2009. Návrhy přes PM (všechno to jsou beta verze který se ještě jak graficky tak možná i rozpoloženě změní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 No tak já to zkusím. Vzhledem k tomu že staré práce co jsem měl jsem ztratil, zkusím přidat spíše jednoduchého rázu dva designy. Proč jednoduché? Aby se mi to dobře střihalo a případně kodovalo :) Tvorbě grafiky se věnuju asi tak od roku 2006 - 2007 už nevím ale aktivně od roku 2009. Návrhy přes PM (všechno to jsou beta verze který se ještě jak graficky tak možná i rozpoloženě změní). Pošli žádný nedorazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Pošli žádný nedorazili hned to bude, omilem jsem to poslal DyTikovi a pokud bude tak hodnej, mohl by mi na tu zprávu reagovat abych to mohl jen okopírovat jinak to musim napsat znova :-/ //EDIT: máš to tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 můj bratr má osobní stránku není umístěna na internetu, má vystudovaný desing ve Skotsku napiš na mar.cerveny@seznam.cz a zašle ti ukázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Má to tam at se ozve co nejdriv chvátá to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 už jde jsem kdyžtak mi napiš icq aď se můžete domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 286933229 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.