Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hledám grafika na spolupráci

^ToMmY^

Recommended Posts

Měl bych zájem ;) webům se věnuju už od 8 let.

Poslední graf. práce byla menší upravička avataru :D .

Mám toho tedka málo kůli formátu disku :(

nedokončenej návrh : http://dytik.ic.cz/up/napad_na_web.jpg

(tedka rychle co jsem našel..)

Promiň tvůj styl mi nic neříká... Musím dělat weby na poloprofesionální úrovni a tohle co si zde poslal a mas v sigu a v avataru neni nic moc. Promin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak já to zkusím. Vzhledem k tomu že staré práce co jsem měl jsem ztratil, zkusím přidat spíše jednoduchého rázu dva designy. Proč jednoduché? Aby se mi to dobře střihalo a případně kodovalo :) Tvorbě grafiky se věnuju asi tak od roku 2006 - 2007 už nevím ale aktivně od roku 2009. Návrhy přes PM (všechno to jsou beta verze který se ještě jak graficky tak možná i rozpoloženě změní).

Odkaz ke komentáři

No tak já to zkusím. Vzhledem k tomu že staré práce co jsem měl jsem ztratil, zkusím přidat spíše jednoduchého rázu dva designy. Proč jednoduché? Aby se mi to dobře střihalo a případně kodovalo :) Tvorbě grafiky se věnuju asi tak od roku 2006 - 2007 už nevím ale aktivně od roku 2009. Návrhy přes PM (všechno to jsou beta verze který se ještě jak graficky tak možná i rozpoloženě změní).

Pošli žádný nedorazili

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu