Madmaster Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Zdravim všechny na CF Chtěl bych poradit kupuju si k vánocům plazmu a chtěl bych i X-BOX 360. Když si koupím tento jak pak udělám aby mi tam jely vypalované hry? na jaké média vypaluji hry? Děkuji vám 4EVER CF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 musis si ho nechat flashnout a pak vypalovat na dvouvrstvy dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Musis si nechat udelat flash.Kdo ho dela,mas v sekci prodam+kantakt flasheru.V Itraderu mas hodnoceni.:)Nemusel si zakladat topic,staci jen trosku hledat.:bash: LOCK!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jinak od tady toho jsem taky kupoval xbox a vše v pohodě. (jen pro informaci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Od x360 ruce pryč, kup si radši PS3 :D sorry za off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Od x360 ruce pryč, kup si radši PS3 :Dsorry za off. ty ses kkt :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 ty ses kkt :roll: ty seš kkt pokud si zůstal u xka :D ale podle podpisu vidim, že ses rozhodl správně ;) sry za off Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 ty ses kkt :roll: krek ma pravdu :) Musis si nechat udelat flash.Kdo ho dela,mas v sekci prodam+kantakt flasheru.V Itraderu mas hodnoceni.:)Nemusel si zakladat topic,staci jen trosku hledat.:bash:LOCK!!:) pokud vim tak na lock ma pravo jen moderator, admin nebo zakladatel topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Mám xko a lituju toho, opravdu - kup si PS3.. na PS3 vychazeji best hry na PSstore a když se s někým domluvíš tak tě vyjde jak jedno DvD u xka.. 50,- ..a pokud by tě PS3ka omrzela po Vánocích, můžeš mi napsat rád své xko za PS3ku vyměním.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mám xko a lituju toho, opravdu - kup si PS3.. na PS3 vychazeji best hry na PSstore a když se s někým domluvíš tak tě vyjde jak jedno DvD u xka.. 50,- ..a pokud by tě PS3ka omrzela po Vánocích, můžeš mi napsat rád své xko za PS3ku vyměním.. Nechapu to že dvd te vyjde na 50 na tom si byl kde?prosímte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Madmaster
Zdravim všechny na CF
Chtěl bych poradit kupuju si k vánocům plazmu a chtěl bych i X-BOX 360.
Když si koupím tento jak pak udělám aby mi tam jely vypalované hry? na jaké média vypaluji hry?
Děkuji vám
4EVER CF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.