hello5 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj mám konzoli chvilku a tak se v tom nevyznám, chci se zeptat na jednu věc. Mám Firmware iExtreme 1.6 a zajímá mě jestli na tom rozjedu COD6 který mám patchnutý na WAWE3 nebo musím ještě použít aktivační CD? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beyker Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 pujde ti to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Pokuď máš už patchnutý soubor iso(hru) tak aktivační CD nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hello5 Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Pokuď máš už patchnutý soubor iso(hru) tak aktivační CD nepotřebuješ jak se dá to iso ptchnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 hello 5 mas to v sekci Xbox 360 Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 nechapu proc vsichni patchujou kdyz se da pouzit active.iso to je vam lito jednoho DL dvd na to ?? Vzdyt preci az updatujete na novej FW "a jednou bude muset vsici" tak vam ty hry nepujdou ani s active.iso tak co blbnete to radsi pak vsechny hry vypalite znovu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 To boot cd jde i na FW1.51? Slysel jsem,ze to jde jenom na FW 1.6. Dik za odpoved!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hello5 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 nechapu proc vsichni patchujou kdyz se da pouzit active.iso to je vam lito jednoho DL dvd na to ?? Vzdyt preci az updatujete na novej FW "a jednou bude muset vsici" tak vam ty hry nepujdou ani s active.iso tak co blbnete to radsi pak vsechny hry vypalite znovu ?? Hele a to aktivační cd musíš mit ke každý hře zvlášť. Nebo stačí jedno na všechny hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jedno na vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hello5
Ahoj mám konzoli chvilku a tak se v tom nevyznám, chci se zeptat na jednu věc. Mám Firmware iExtreme 1.6 a zajímá mě jestli na tom rozjedu COD6 který mám patchnutý na WAWE3 nebo musím ještě použít aktivační CD?
díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.