werewolf22 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Prosím vás jakej je nejnovější flash.dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctefka Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 nejnovější flash je 1.61 ale ten se dělá na samsung a benq jinak hledej je toho tu plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Mám flash 1.6 ale nové věci jako dragon age mi nejdou.Co stím poradte.Prosím detalněji jsem Laik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Staci hledat je toho tu miliony, nova ochrana her Wawe 4, proto ti to nejde.....vypal si active iso a pujde ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Neviem aky najnizsi flash podporuju nove mechaniky, ale idealne je si dat flash 1.4 a hry patchovat na wave2. Naco 1.6, ked aj tak na XLive hrozi BAN a este aj active disk sa pouziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Neviem aky najnizsi flash podporuju nove mechaniky, ale idealne je si dat flash 1.4 a hry patchovat na wave2. Naco 1.6, ked aj tak na XLive hrozi BAN a este aj active disk sa pouziva. Ban dostanes vzdycky, kdyz mas flash a polezes na Live......takze to je jedno, a pokud on pise ze ma 1.6 tak asi na 1.4 nepoleze.....takze jedine active iso!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ban dostanes vzdycky, kdyz mas flash a polezes na Live......takze to je jedno, a pokud on pise ze ma 1.6 tak asi na 1.4 nepoleze.....takze jedine active iso!!!!! Ved o tom som pisal...s flashom na XLive hrozi vzdy BAN, ci mas ten alebo onen fw. Tak potom nechapem, naco si davate fw. 1.6, ked tam treba vkladat aj active iso!!! Ved patchovanie je najlahsia zalezitost, takze treba si to dat na 1.4 a patchnut hry na wave2 a hotovo. A ked uz ma 1.6, tak sa moze zabavat s vkladanim aktivacneho disku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 A to active iso je co?a kde to seženu?? Nemusím to pálit dohromady s hramy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 já mám taky 1.6 patchuju na wave 3 a šlape to v pohodě nemusíš mít ten active disk, kterej sem nepochopil jak vypálit zku*vil sem na něm 4 dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ved o tom som pisal...s flashom na XLive hrozi vzdy BAN, ci mas ten alebo onen fw. Tak potom nechapem, naco si davate fw. 1.6, ked tam treba vkladat aj active iso!!! Ved patchovanie je najlahsia zalezitost, takze treba si to dat na 1.4 a patchnut hry na wave2 a hotovo.A ked uz ma 1.6, tak sa moze zabavat s vkladanim aktivacneho disku :D Tam jde take o to, kdyz si patchnes hru na wave 4 tak pak kdyz vyjde nova ochrana a tim padem novej flash mechanik tak to nerozjedes.....ale kdyz hry napatchujes, tak jen vlozis active iso disk a pozdeji ty hry nebudes muset palit znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 já mám taky 1.6 patchuju na wave 3 a šlape to v pohodě nemusíš mít ten active disk, kterej sem nepochopil jak vypálit zku*vil sem na něm 4 dvd tady je navod a podle toho jsem to delal a vsechno OK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Tam jde take o to, kdyz si patchnes hru na wave 4 tak pak kdyz vyjde nova ochrana a tim padem novej flash mechanik tak to nerozjedes.....ale kdyz hry napatchujes, tak jen vlozis active iso disk a pozdeji ty hry nebudes moc palit znova. Aka ochrana? Wave nie je ochrana. Ked bude nova wave, tak sa patchne na wave2, tak ako ostatne. Na fw.1.4, aj na 1.2 v pohode. Nerozumiem potom, naco si mam davat novy flash ked vyjde. Nie som flasher, tak neviem ako je to s novymi mechanikami, ze ci idu flashovat aj na stare fw. napr. 1.4.....ak ano, tak nerozumiem tomu, ze naco si davate flashovat na 1.6, ked patchovanie na wave2 je hracka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 navíc ban na live dostaneš tak jako tak takže nemá cenu přeflashovat na novej osobně znám dost lidí co má 1.5 a jednoduše si to patchujou a jedou jim i wave 4 hry takže to nemá cenu a navíc nemusím před každou hrou strkat active disk pokud výjde wave 5 tak to budu normálně patchovat na wave 3 a ty hry půjdou jen s nima nemůžeš na live, ale tam nemůžeš tak jako tak s flashlou mechanikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 navíc ban na live dostaneš tak jako tak takže nemá cenu přeflashovat na novej osobně znám dost lidí co má 1.5 a jednoduše si to patchujou a jedou jim i wave 4 hry takže to nemá cenu a navíc nemusím před každou hrou strkat active disk pokud výjde wave 5 tak to budu normálně patchovat na wave 3 a ty hry půjdou jen s nima nemůžeš na live, ale tam nemůžeš tak jako tak s flashlou mechanikou. Ja se tu nechci hadat, ja sem mu jen napsal, ze pokud ma Flash 1.6 tak muze hrat pomoci active iso, navic kdyz uz hru ma vyplenou, tak ji prece nebude palit znova, jen aby tam mela patch........ale staci vypalit active iso. To je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 a kde seženu to active iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 taky ho scháním:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 a kde seženu to active iso příště trošku hledej a nebuď línej http://www.jungleflasher.net/files/activate.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Takže když to Active iso mám,stačí ho jen vypálit na DVD+R DL ? a nemusím ty hry které už mám (a nejdou mi)snad znovu pálit ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Takže když to Active iso mám,stačí ho jen vypálit na DVD+R DL ? a nemusím ty hry které už mám (a nejdou mi)snad znovu pálit ne?? Presne tak o stranku driv mas navod jak to vypalit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Aka ochrana? Wave nie je ochrana. Ked bude nova wave, tak sa patchne na wave2, tak ako ostatne. Na fw.1.4, aj na 1.2 v pohode. Nerozumiem potom, naco si mam davat novy flash ked vyjde...... Ja nevim co vsichni mate s patchovanim, je to uplne na nic. a nedej boze aby ste museli kvuli necemu updatovat v budoucnu FW tak ty vase napatchovany hry muzete.... protoze od 1.6.1 nejdou napatchovane hry ani pres active.iso Ale to se opakuji po nekolikate tady na foru takze... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ja nevim co vsichni mate s patchovanim, je to uplne na nic. a nedej boze aby ste museli kvuli necemu updatovat v budoucnu FW tak ty vase napatchovany hry muzete.... protoze od 1.6.1 nejdou napatchovane hry ani pres active.iso Ale to se opakuji po nekolikate tady na foru takze... 8) Kdyz mam FW 1.51 tak mi s tim active.iso,pujdou hry? Nebo musim mit FW 1.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
werewolf22
Prosím vás jakej je nejnovější flash.dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.