Nikoll Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj chtela bych se na něco zeptat :D Mám normální stolní počítač s internetem přes modem a ted si chci koupit notebook a nevím jak si ten internet zapojim a nastavim v notebooku aby to fungovalo :D Prosim odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Máš dvě možnosti 1 . Buď vypojíš "lanko" (kabel od internetu) ze stolního počítače, a to bys musel být blízko aby ti tam ten kabel dosáhnul a píchneš ho do notebooku. To se ti už nastaví samo. 2 . Koupíš si Wifi router EDIT : Ten wifi router ti nastaví poskytovatel (nebo aspoň mě to tak udělali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Nejlepší je koupit nějakej router s wifi můžeš se připojit kdekoliv v baráku bezdrátově a v budoucnu to kdyžtak můžeš použít i na další PC. Pokud chceš mít jistotu, že to bude bezproblému funkční s tvým notebookem, tak doporučuju kouknout po něčem co má Broadcom chipset u toho se mi ještě nestalo, že by s něčim nekomunikoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Cartman182: Pokud píchneš Ethernet kabel do zařízení jako notebook, či stolní PC, tak se ti parametry připojení jen tak nenastaví. Musíš ručně napsat DNS, IP... atd. Nikoll: Kup si wifi router, bude tě to stát cca 700kč (například d-link) a budeš to chytat po celém bytě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Rain : zajímavé, já nic nepsal, všecko mi to udělalo samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Cartman : protoze mas pravdepodobne nastavene automaticke pridelovani dns a ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 RaiN a Cartman182 oba máte pravdu. Všechno se samo nastaví, pokud je k dispozici DHCP jinak se musí zadat nastavení ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nikoll
Ahoj chtela bych se na něco zeptat :D Mám normální stolní počítač s internetem přes modem a ted si chci koupit notebook a nevím jak si ten internet zapojim a nastavim v notebooku aby to fungovalo :D Prosim odpoved :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.