Milan Nguyen Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Prosím a radu. Nejde, nenačte se mi moje paměťová karta když ji mám v PSP i když tu kartu dám do počítače, tak se mi taky nenačte. PSP mám CFW 5.00 M33-6. Včera mi tak karta ještě v pohodě šla načíst a vše šlo hladce, ale dnes mi už nejde. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Zkus vymněnit kartu ale jelikož ti to nenačte ani PC tak to bude na 90% kartou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madmaster Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 karta ti odešla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milan Nguyen Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 no to mě po_er :cry: nechápu jak mi mohla odejít :-D díky moc za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zkus si koupit kartu od SONY, ta ti 100% pojede!! 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Milan Nguyen
Prosím a radu. Nejde, nenačte se mi moje paměťová karta když ji mám v PSP i když tu kartu dám do počítače, tak se mi taky nenačte. PSP mám CFW 5.00 M33-6. Včera mi tak karta ještě v pohodě šla načíst a vše šlo hladce, ale dnes mi už nejde. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts