Michaal Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj chtěl bych vytvořit web na tento způso(omlouvám se za reklamu ) http://www.missreneta.cz. Aby menu bylo presne tak jak na techto stránkách.Horní panel se strukturou menu a dva boční panely pro reklamu. Chtěl bych se zeptat jaký redakční systém by to zvládl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 zkus http://wordpress.org/ takhle nějak to může vypadat http://the-prodigy.eu/ když dáš jiný tematko tak můžeš mít to přihlašování atd na obou stranách EDIT4DyTik: to jsem se mu nějak snažil vysvětlit bohužel nepodařilo se mi to moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 - Jommola - WordPress - SunLight CMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Zavorka na Wordpress se dájí vytvoř popř. sehnat nějaký šablony ,který změní vhzled stránky - rozložení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Díky WorldPress jsem již zkoušel, ale problém je spíš v tom, zvládnu akorát ho nainstalovat ale nějak se v něm hrabat ne:( Ale spíše potřebuju aby na hlavní stránce byli miniatury fotek a po kliknutí aby se otevřela stránka s jejich profilem/ s více fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Díky WorldPress jsem již zkoušel, ale problém je spíš v tom, zvládnu akorát ho nainstalovat ale nějak se v něm hrabat ne:( Ale spíše potřebuju aby na hlavní stránce byli miniatury fotek a po kliknutí aby se otevřela stránka s jejich profilem/ s více fotkama. pokud nezvládneš wp tak se radši do něčeho jinýho nepouštěj ;) EDIT:a nebo si sežen někoho kdo ti to nastaví podle toho jak chceš a pak bys už jenom dělal to co chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 No publikovat zvládnu ale ne se v něm nějak hrabat. A nevim jak bych tam udělal na hlavní stránce ty miniatury fotek aby se po kliknutí zobrazil jejich následný celý profil EDIT: NO to by bylo asi nejlepším, ale co sem koukal tak by to stálo nejmíň asi 2 litry, a to se mi do toho moc dávat nechce bo nevim jest-li se ten projekt co mám v plánu rozjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 No publikovat zvládnu ale ne se v něm nějak hrabat. A nevim jak bych tam udělal na hlavní stránce ty miniatury fotek aby se po kliknutí zobrazil jejich následný celý profil no jak jsem napsal ... sežen někoho kdo ti to nastaví podle toho jak chceš a pak bys už jenom dělal to co chceš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 NO to by bylo nejlepší, ale kde takovýho člověka vzít. To je ten problém :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 A jen tak mimochodem, za wordpress se celkem slušně platí (hádám že ti je pod 18 let a nevyděláváš). Pokud ti ale bude vyhovovat základní nastavení, tak je zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Nene pod 18 mi není :D JOjo základní nastavení jsem měl. No nějak to zkusim udělat na redakčním projektu zdarma a když uvidim že to jede tak do toho investuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.