Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aktualizace všech firmware ps3

satekkovalevka

Otázka

Dobrý, mám dotaz. Nedávno jsem si koupil PS3 a vše fungovalo až do doby než jsem aktualizoval firmware ze hry inFamous. to se sekla konzole a pak mechanika přestala jet. Měl jsem ji doma 3 dny :-D. Již je konzole v opravně a čekám na novou. Mezitím jsem se chtěl zeptat na pár otázek:

1) V práci jsem již několikrát do vzorku PS3 instaloval firmware ale zjistil jsem že ty nové verze nemají některé funkce co měl firmware předchozí. Když předělám firmware přes internet stáhne to vše nebo prostě jen aktuální firmware?

2) Který firmware má cenu instalovat postupně a který ne. je někde seznam obsahu firmwarů?

3) co je pravda na tom že 3.00 a 3.10 firmwary byly špatné a ničily konzole (četl jsem článek kde údajně 2 američani zažalovali SONY za firmware který jim zničil PS3... nerad bych aktualizoval firmware a zase konzoli odnášel na opravu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
každej update jen přidává fce, nevim kde si vzal že by nějaký funkce zmizeli :D... nemusíš instalovat postupně, stačí tam dát ten nejnovějíší

Když jsme v práci dostali poprvé PS3 tak jsme chtěli pustit HD videa pro ukázku jenže ta verze firmwaru neměla opakování videoukázek... zjistili jsme že nová verze firmwaru to už má tak jsme předělali firmware a šlo to bez potíží. O pár měsíců se nám prodal i vzorek a přišla nová zásoba. Tudíž jsme už věděli o tom že to nemá opakování tak jsme chtěli stáhnout firmware. jenže už byla nová verze tak jsme stáhli tu a nainstalovali. Jenže problém byl v tom že po nainstalování nové verze již tam zase nebylo opakování. Bych řekl která verze firmwaru to byla ale už je to dost dlouho takže bohužel nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu