Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hladam cloveka z Brna (30eur)

yankee

Recommended Posts

Nebudem to nejak rozpisovat. Kupil som telefon od jedneho cloveka v Brne, ktory mi za 170 eur+15eur postovne predal pokazeny kus. Odvtedy ako som zaplatil za dobierku a o chybe mu povedal so mnou nekomunikuje. Pokial je tu niekto kto by od neho dokazal vymoct peniaze (rozumnymi sposobmi) ponukam odmenu 30eur na ruku.

Adresu a meno mam, jedna sa o mladeho typka (20rokov). Vopred dakujem kto mi z tejto fakt zufalej situacie pomoze.

icq 324 762 406

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám pár poznatků...

Pokud máš adresu řešil bych si tyto problémy osobně...

Pokud podáš trestní oznámení tak to budou řešit jako přestupek dají mu 1000kč pokutu a už to víckrát nedělej.

Pokud by cena přesáhla přes 5000,- Policie se tím musí zabívat a vydat nějaký verdikt. (jelikož jsem to počítal kurzem 25,60 tak mi to vyšlo kolem 4800,- )

Jinak je určitě plno agentur který se tímto zabívají ale tato částka pro ně bude v takové záležitosti směšná proto doporučuji jednej na vlastní pěst !

přeju hodně zdaru !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu