yankee Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Nebudem to nejak rozpisovat. Kupil som telefon od jedneho cloveka v Brne, ktory mi za 170 eur+15eur postovne predal pokazeny kus. Odvtedy ako som zaplatil za dobierku a o chybe mu povedal so mnou nekomunikuje. Pokial je tu niekto kto by od neho dokazal vymoct peniaze (rozumnymi sposobmi) ponukam odmenu 30eur na ruku. Adresu a meno mam, jedna sa o mladeho typka (20rokov). Vopred dakujem kto mi z tejto fakt zufalej situacie pomoze. icq 324 762 406 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slais Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Nevim jestli ti nekdo s timto problemem pomuze... kazdy je rad ze ho na ulici neprepadne nejaky grazl... Tak proc to nedas na Policii kdyz mas adresu atd...? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Mám pár poznatků... Pokud máš adresu řešil bych si tyto problémy osobně... Pokud podáš trestní oznámení tak to budou řešit jako přestupek dají mu 1000kč pokutu a už to víckrát nedělej. Pokud by cena přesáhla přes 5000,- Policie se tím musí zabívat a vydat nějaký verdikt. (jelikož jsem to počítal kurzem 25,60 tak mi to vyšlo kolem 4800,- ) Jinak je určitě plno agentur který se tímto zabívají ale tato částka pro ně bude v takové záležitosti směšná proto doporučuji jednej na vlastní pěst ! přeju hodně zdaru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Bych ti poradil ale smrdi to navadenim k trest. cinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Pokial je tu niekto kto by od neho dokazal vymoct peniaze (rozumnymi sposobmi) nehcem ho bit ani nic podobne. predovsetkym rozumne. ale ako vidim tie svine sa neoplati setrit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Hele nechcu tě navádět ale nic jinačího něž rozmláti hubu tady nepomůže. Pokud bys to chtěl řešit v klídku tak se od něj dočkáš akorát debilních výrazů, posměšků a drzosti a nejspíš to stejně skončí rvačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.