adiZ Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Čau. Dneska přijeli PPL a než jsem vyšel z baráku, už byli pryč. Ve schránce nebyl žádnej lísteček o zastihnutí, ale volali na mobil(kterej sem neslyšel). Přivezou to někdy jindy, nebo jak to bude? Dík. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 co takhle zavolat zpatky? :dozey: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Přivezou to jindy... i mně se to stalo ale je divné že ti nic nenechali ve schránce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 proc by neco nechavali ve schrance? Pred kazdym prijezdem s casovou rezervou zavolaj, jsou maximalne ochotny se prizpusobit a dovezt to tam, kde prave jste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Doručují to každý další den asi 3x po sobě celkem. Pokud jim zavoláš a řekneš, že to chceš až nějaký další den tak no problém. Není ale nic jednoduššího než zavolat zpět a zeptat se na přesnější čas na zítra. Jsou ochotní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 co takhle zavolat zpatky? :dozey: ... Bylo to takhle, zadal jsem tam číslo od svojí matky, protože já mám mobil večně někde zašantročenej, no.. a volali ji do práce, což ona nemohla slyšet, protože ho má v práci vyplej.. Takže přijeli k nám, vyběhl jsem z baráku s prachama a oni už byli pryč.. Tak se ptám, jestli tam mám volat nebo něco a nebo jestli přijedou další den automaticky znovu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 aha, takze ty normalne davas cislo na svou matku, o ktery vis, ze si vypina mobil... to je jasny odpoved jsi snad uz dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 aha, takze ty normalne davas cislo na svou matku, o ktery vis, ze si vypina mobil... to je jasnyodpoved jsi snad uz dostal Ty vole, myslel jsem, ze to vyexpedujou až v pátek, nepocital jsem, ze to dovezou dneska, kdyz jsem to objednal vcera vecer.. No nic, kazdopadne diky za odpovedi, můžete LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 S tim ze ti to zejtra privezou zvona u tehle sluzby moc nepocitej.Nevim jake mate s ppl zkusenosti ale ja v 70% po "doruceni" neceho pplkem volal v absolutni nasranosti na zakaznickou linku.Radim ti udelat to same a trochu si na panacka postezovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ty vole, myslel jsem, ze to vyexpedujou až v pátek, nepocital jsem, ze to dovezou dneska, kdyz jsem to objednal vcera vecer..No nic, kazdopadne diky za odpovedi, můžete LOCK tys myslel? aspon nelzi... :) G.I.S.M.: neni mi jasny, proc by to druhej den vozili znova, kdyz se adiz nijak neozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 proc by to druhej den vozili znova, kdyz se adiz nijak neozval Takze to jako muzu objednavat znova jo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Takze to jako muzu objednavat znova jo? :D kdyz uz ma tva matka jejich cislo, rekni ji, at to s nima vyridi ona ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 To je reakce na to co psal zuzkys.Takhle se to proste nedeje a uz vubec nejsou ochotni.Pokud nevolas a nestezujes si(a to ze si stezuju opravdu nerad protoze vzdycky to odsere osoba ktera za nic nemuze) tak na tebe proste kaslou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 kdyz uz ma tva matka jejich cislo, rekni ji, at to s nima vyridi ona ;) A kdybych jim už nevolal a objednal bych si to znova pres Českou poštu, tak mi to doveze už jen Česká pošta ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 A kdybych jim už nevolal a objednal bych si to znova pres Českou poštu, tak mi to doveze už jen Česká pošta ne? :D Ty si snad už děláš pr*el ne? Omfg máš v tý hlavě něco nebo tam máš totálně nasr*no? Škoda slov na idiota tvyho typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ty si snad už děláš pr*el ne? Omfg máš v tý hlavě něco nebo tam máš totálně nasr*no? Škoda slov na idiota tvyho typu Zato ty ses inteligent.. kdyz se ti neco nelibi, tak sem nepis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 normálně mistní středisko PPL řekni že si ten a ten a telefon už oni předají přislušnému kurýrovi který to s tebou vyřídí a domluví se na termínu mě se to taky několikrát stalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Ty si snad už děláš pr*el ne? Omfg máš v tý hlavě něco nebo tam máš totálně nasr*no? Škoda slov na idiota tvyho typu Rika prudky inteligent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Rika prudky inteligent Podivej se radši na to na co se zeptal a pak neco rikej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Musím souhlasit, že v PPL moc ochotní nejsou, samozřejmě záleží na tom konkrétním člověkovi, který ti to doveze a předá, ale že by tam byli všichni ochotní, to vážně ne. Zrovna tam, kde bydlím jezdí jeden člověk, se kterým jsem se musel domlouvat, tak třikrát než byl schopný mi to dovézt. Vůbec mu nešlo rozumět, když volal, říkal sem si, že to bude tím HS, ale nešlo mu rozumět ani, když jsem sním mluvil osobně. Projevoval totální nezájem, tvářil se tak, že bych ho nejraději kopl do obličeje a když mi měl vrátit z 10 000,- asi 40 korun, tak to v té svojí peněžence hledal tak dlouho, že sem mu řekl, ať si to nechá. Když jsem se pak díval na net, na ty jejich stránky, tak mi tam ještě totálně zkomolil jméno. Takže u mě zkušenost hodně špatná, proto si vše raději objednávám přes Českou poštu, o které nemůžu říct, že je stoprocentně fajn, takyy mě tam naštvali, ale tisíckrát lepší než toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Služba PPL nikdy ve schránce nic nenechávaj proto ti volají než přijedou aby se ujistili že seš doma.... Dovezou ti to jindy ;) , ale nejsem si jistej esi neplatíš nějaký penále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Služba PPL nikdy ve schránce nic nenechávaj proto ti volají než přijedou aby se ujistili že seš doma.... Dovezou ti to jindy ;) , ale nejsem si jistej esi neplatíš nějaký penále nechávaj papírek o úmyslu předat balíček.. nedávaj žádný penále jinak si přečtěte http://www.jak-jsem.cz/povzdechy-a-nadechy/44-jak-jsem-ziskal-balicek-od-ppl.html celkem zajímavé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 před každym doručenim( v tvym případě spíš "pokus o doručení") volaj na čislo který bylo u objednávky... kolik ti je že máš mobil někde "zašantročenej" - každej normalni člověk ho ma u sebe nebo aspon na stole... když ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.