Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PPL doručení?

adiZ

Recommended Posts

co takhle zavolat zpatky? :dozey: ...

Bylo to takhle, zadal jsem tam číslo od svojí matky, protože já mám mobil večně někde zašantročenej, no.. a volali ji do práce, což ona nemohla slyšet, protože ho má v práci vyplej.. Takže přijeli k nám, vyběhl jsem z baráku s prachama a oni už byli pryč..

Tak se ptám, jestli tam mám volat nebo něco a nebo jestli přijedou další den automaticky znovu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha, takze ty normalne davas cislo na svou matku, o ktery vis, ze si vypina mobil... to je jasny

odpoved jsi snad uz dostal

Ty vole, myslel jsem, ze to vyexpedujou až v pátek, nepocital jsem, ze to dovezou dneska, kdyz jsem to objednal vcera vecer..

No nic, kazdopadne diky za odpovedi, můžete LOCK

Odkaz ke komentáři

Ty vole, myslel jsem, ze to vyexpedujou až v pátek, nepocital jsem, ze to dovezou dneska, kdyz jsem to objednal vcera vecer..

No nic, kazdopadne diky za odpovedi, můžete LOCK

tys myslel? aspon nelzi... :)

G.I.S.M.: neni mi jasny, proc by to druhej den vozili znova, kdyz se adiz nijak neozval

Odkaz ke komentáři

Musím souhlasit, že v PPL moc ochotní nejsou, samozřejmě záleží na tom konkrétním člověkovi, který ti to doveze a předá, ale že by tam byli všichni ochotní, to vážně ne.

Zrovna tam, kde bydlím jezdí jeden člověk, se kterým jsem se musel domlouvat, tak třikrát než byl schopný mi to dovézt. Vůbec mu nešlo rozumět, když volal, říkal sem si, že to bude tím HS, ale nešlo mu rozumět ani, když jsem sním mluvil osobně. Projevoval totální nezájem, tvářil se tak, že bych ho nejraději kopl do obličeje a když mi měl vrátit z 10 000,- asi 40 korun, tak to v té svojí peněžence hledal tak dlouho, že sem mu řekl, ať si to nechá. Když jsem se pak díval na net, na ty jejich stránky, tak mi tam ještě totálně zkomolil jméno. Takže u mě zkušenost hodně špatná, proto si vše raději objednávám přes Českou poštu, o které nemůžu říct, že je stoprocentně fajn, takyy mě tam naštvali, ale tisíckrát lepší než toto.

Odkaz ke komentáři

Služba PPL nikdy ve schránce nic nenechávaj proto ti volají než přijedou aby se ujistili že seš doma.... Dovezou ti to jindy ;) , ale nejsem si jistej esi neplatíš nějaký penále

nechávaj papírek o úmyslu předat balíček..

nedávaj žádný penále

jinak si přečtěte

http://www.jak-jsem.cz/povzdechy-a-nadechy/44-jak-jsem-ziskal-balicek-od-ppl.html

celkem zajímavé..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu