pozitro Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Zdravim, chtěl bych koupit něco z amazonu. Ale nemám zkušenosti ani povolené platby přez internet. Proto schánim někoho kdo by mi něco koupil. Jedná se mi o tohle: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001HYDGFO/ref=s9_sima_gw_s1_p23_t1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0BNN29B277GPY9B2MWQ8&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Není problém. Koupím to bez problémů. Můžem se domluvit. U Amazonu to stále nejde paypalem, takže chcou data o bankovní kartě. Je to trochu citlivé, poněvadž v případě, kdy si stáhnou více nebo nějaký nesmysl, tak nevím jak by to probíhalo. Kvůli toho jsem si zařizoval druhý účet v bance. Tam udržuji manší částku a taky tam mám přihrán paypal. Ale to jen pro lepší spaní. Ještě bych dodal, že je třeba mít povoleno pouze internetové bankovnictví. Embosovaná karta není třeba. Což všude čtu. Ale je to lepší, protože je více chráněná. Registrace paypalu už tady někde myslím byla. Kdyby ne, tak stačí se ozvat. Je to jednoduché. Určitě se podívej po všech amazonech, zda to není někde levnější. I US. Je to do 150 EUR a u takové částky soukromá osoba CLO a DPH neplatí. A počítá se jen cena zboží. Tedy bez pošty. U firmy se pošta do této částky bohužel počítá. A ještě jedna věc. Mám zkušenost, že během svátků, je pošta totálně takzvaně v prdeli. A mluví se až o 50% ztracených zásilkách z US a Japonska. Proto taky v prosinci nic z Ebay ani nikde jinde neberu. Čekám na Leden a opravdu se to oplatí. Beru všude po světě a stojí to za to. Budou i slevičky... :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 PLS o LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.