ctefka Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Čau ,když sem včera hrál Killzone 2 těšilo mě střašně to že využívám sixaxis viz. na konci jak točí stím kolem.A u některých her sem si na sixaxis ani nevzpomněl. Tak se ptám které hry podle vás dost využívají sixaxis ??MŮj názor je na KillZone2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 LBP,Flower... a minimalne par dalsich ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Některé PSN hříčky jsou stavěné přímo na sixaxis... (SnouSki, nebo tak nějak:)) A pak i závodní tituly, jako motorstorm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 No ty závodní hry ty to maj snad skoro všechny že ,dík za ty arkády to sem netušil že něco takového je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jednoznacne u me vede FLOW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Zkus Ratchet and Clank, tam to taky dost hodně využívají;). Ještě třeba i Resistance 1, ve dvojce si už nepamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS3_Jack Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ve Far Cry 2 se takhle ridi vozidla :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ten Flow to je co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Lair tam se využívá hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ten Flow to je co ? Pohybuješ se s takovým jak kdyby mikroorganismem a požíráš další. Všechno to ovládáš pohybováním sixaxisem. Je to spíš taková hříčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Havenly Sword-ovladani sipu,hazeni predmetu na cil atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 loco roco na nekterych mistech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Batman Arkham Asylum ovládání batrangů?? nejsem si jistej xD pak Uncharted 1 (ve 2 nevim) bylo to balancování když si šel po nějaký tenký plošině.. to využívá prakticky každá hra která podobný věci má .. třeba SAW v Resistance k setřásnutí zombie. flower, heavenly sword, lbp, eyepet myslím :D, v Motorstormu se dají ovládat auta pohybem, je toho ale daleko víc.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Mirrors Edge ,při balancovaní A taky již zminovaný FLOW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 no jedine flower tu ovladas pouze pohybama, jinak me se tohle ovladani vubec nelibi pokud to de tak hned v settings vypininam =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 GTA IV když řídíš tak to používáš hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jo v uncharted 1 šlo tak i házet granáty ve dvojce sem dohrál a nepoužil jsem ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 gta IV - vertulnik,rizeni,nabijeni Resistance1,2 - mlaceni skate1,2 - jizda je to dlouhy seznam a nechce se mi pokracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frajer.Luke Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Zdarec, může mi někdo ještě dřív než si pořídím PS3 vysvětlit co ten sixaxis znamená? Já měl pouze Xbox360 a ten už v baráku nemám a ani tam nic takového nebylo pokud vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 sixaxis je senzor co je zabudován v ovladači a když například otáčiš celým ovladačem tak ovládáš auto např v gta nebo v KZ otáčíš ventyl pohybem ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Zdarec, může mi někdo ještě dřív než si pořídím PS3 vysvětlit co ten sixaxis znamená? Já měl pouze Xbox360 a ten už v baráku nemám a ani tam nic takového nebylo pokud vím. je to takový pohybový senzor, když ovladač nakloníš doleva, tak auto zatočí doleva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frajer.Luke Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 V Metal Gear solid 4. Hrál jsem zatím jen demo ( plnou si snad koupím už v pondělí :D ) a tam se dá vyklánět z kontejneru a když se ovladačem zakrouží tak se oblek vrátí do normálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.