Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém ze stáhnutí dat z flešky

Hacky

Otázka

zdravim,

před dvěma dny jsem si koupil ps3, předevčírem jsem měl pučenou soňáckou 4GB flešku stáhnul jsem z ní jeden film vše jelo krásně, včera jsem si koupil soňáckou 16GB flešku stáhnul na ní filmy a ps3 mi jí nevidí, nebo teda fleška bliká po vložení do ps3 ale soubory nikde nevidim včem může být problém?

díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

tak aspoň nějakej pokrok, zjistil jsem že když na tu flešku dám jen jeden soubor tak to ps3 normálně vidí, ale když třeba vytvořim jen jednu složku a dám do něj dva soubory tak to zas nevidí, nemusí se ta složka nějak speciálně jmenovat? vim že něco takovýho myslim že je u psp

Odkaz ke komentáři

• 0
tak aspoň nějakej pokrok, zjistil jsem že když na tu flešku dám jen jeden soubor tak to ps3 normálně vidí, ale když třeba vytvořim jen jednu složku a dám do něj dva soubory tak to zas nevidí, nemusí se ta složka nějak speciálně jmenovat? vim že něco takovýho myslim že je u psp

Tuším, že když najedeš v PS na tu FLASHku a dáš zelený trojúhelník, tak ti vyjede menu a tam bude něco jako procházet, nebo něco takového(samozřejmě v angličtině). No a pak můžeš listovat jednotlivejma složkama..

Odkaz ke komentáři

• 0

jasně to vím ale jakmile tam mám víc jak jeden soubor tak mi to neukáže ani tu flešku abych moh dát ten trojuhelník:) jinak když tam je jeden soubor tak se ukáže fleška, dám trojuhelník a ukáže se ten soubor, je to fakt záhada víc mě štve že pokud mi pude přesouvat jen jenden soubor nemusel jsem si kupovat kůli tomu 16gb flešku :roll::D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu