Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém ze stáhnutí dat z flešky

Otázka

Odesláno

zdravim,

před dvěma dny jsem si koupil ps3, předevčírem jsem měl pučenou soňáckou 4GB flešku stáhnul jsem z ní jeden film vše jelo krásně, včera jsem si koupil soňáckou 16GB flešku stáhnul na ní filmy a ps3 mi jí nevidí, nebo teda fleška bliká po vložení do ps3 ale soubory nikde nevidim včem může být problém?

díky za odpověď

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
tak aspoň nějakej pokrok, zjistil jsem že když na tu flešku dám jen jeden soubor tak to ps3 normálně vidí, ale když třeba vytvořim jen jednu složku a dám do něj dva soubory tak to zas nevidí, nemusí se ta složka nějak speciálně jmenovat? vim že něco takovýho myslim že je u psp

Tuším, že když najedeš v PS na tu FLASHku a dáš zelený trojúhelník, tak ti vyjede menu a tam bude něco jako procházet, nebo něco takového(samozřejmě v angličtině). No a pak můžeš listovat jednotlivejma složkama..

• 0
Odesláno

jasně to vím ale jakmile tam mám víc jak jeden soubor tak mi to neukáže ani tu flešku abych moh dát ten trojuhelník:) jinak když tam je jeden soubor tak se ukáže fleška, dám trojuhelník a ukáže se ten soubor, je to fakt záhada víc mě štve že pokud mi pude přesouvat jen jenden soubor nemusel jsem si kupovat kůli tomu 16gb flešku :roll::D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu