Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypinani grafiky?

pigi96

Otázka

caw lidi dnes jsem si chtel zahrat Red Faction Guerrilla ale jakmile jsem spustil hru dal new game a acal hrat jako normalni hru tak jsem hral asi 5 min a pak se mi monitor vypnul (napsal no signal) a konec musel jsem restartovat PC abych to vubec rozchodil muze mi nekdo poradit co s tim? za dobrou radu dam credity!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
bsod-reinstal systemu

co tim myslis jako preinstalovat winy?

co teplota grafiky ? ... neprehriva se ? .... co zdroj ? ... neni na ni slaby ? (kdyz grafiku zatizis, zacne si hodne brat ... a zdroj to nemusi utahnout) ....

teplota grafiky to nwm mam zrychlenej vetrak na grafice na maximum a mam tam pridavnej vetrak a zdroj mam 550W a grafika chce 450W

jinak ta grafika je ATI RADEON HD 3850

Odkaz ke komentáři

• 0

to ti nepomuze ...

EDIT: bud ti nestiha zdroj, nebo se ti neco prehriva.

teplota grafiky to nwm mam zrychlenej vetrak na grafice na maximum a mam tam pridavnej vetrak a zdroj mam 550W a grafika chce 450W

jinak ta grafika je ATI RADEON HD 3850

Podivej se, jestli neni chladic grafiky zaneseny prachem ... by ses divil, co to dokaze .... me zaneseny chladic vyhnal grafiku pres 100°C ....

Zdroj, jaka znacka ? ... neni zdroj, jako zdroj ....

Odkaz ke komentáři

• 0

znacku zdroje ti nereknu sry (no reknu ale az zitra) :D jinak jsem si zkousel pohrat s biosem (celkem se v tom vyznam;)) a nastavil jsem teplotu o 10°C vic a zatim to drzi popripade zitra zkusim vycistit pc od prachu zatim diky za rady ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu