Sada23 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Zdravím. Koupil jsem si 2. ovladač k xku (bezdrát). Normálně připojím první, který jsem měl už dříve a potom chci připojit 2., ale když to zapnu tak se tam furt dokola točej ty zeleny diody. Nevíte jak ho připojit??8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 musíš nahoře vedle portu na nabíjení je takovej malej čulík tak ten zmáčkni a pak zmáčky malej čudlík na xku a oni se spárujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Jo dík moc jen kde je ten čudlík na xku?? Já ho totiž znova vytáhnu až na Vánoce tak abych věděl8)8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 jak jsou sloty na Memory karty tak hned pod nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Pod Bčkovym slotem ma pamětovou kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Zdravím.Koupil jsem si 2. ovladač k xku (bezdrát). Normálně připojím první, který jsem měl už dříve a potom chci připojit 2., ale když to zapnu tak se tam furt dokola točej ty zeleny diody. Nevíte jak ho připojit??8) Otvor si tlaceny manual, ktory je pribaleny ku kazdej konzole. Tam mas aj "pripojenie bezdrotoveho ovladaca". Trosku polistovat nezaskodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ale já to mám z druhé ruky a tam ten manuál nebyl :)Takže se zas necpi do dávno vyřešenýho topicu:roll::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Ale já to mám z druhé ruky a tam ten manuál nebyl :)Takže se zas necpi do dávno vyřešenýho topicu:roll::roll: A ten predavajuci si s manualom vytrel...? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 Manual se da jiste stahnout i elektronicky , ale forum je zde od toho aby se s problemem pomohlo , tak prosim priste nespamuj trezzor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sada23
Zdravím.
Koupil jsem si 2. ovladač k xku (bezdrát). Normálně připojím první, který jsem měl už dříve a potom chci připojit 2., ale když to zapnu tak se tam furt dokola točej ty zeleny diody. Nevíte jak ho připojit??8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts