Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CRT Panasonic - odchází obraz??

xDCx

Recommended Posts

Čau dneska, no vlastně už včera mi z ničeho nic začal blbnout obraz u bedny. Když jí zapnu tak je to OK, pak asi po pěti minutách se dole místo obrazu udělá asi šesti centimetrovej černej pruh a za pár dalších minut se obraz už rozmaže celej viz. foto a běží tak po celou dobu co je bedna zaplá. Když jí vypnu a po chvíli zapnu tak se všechno opakuje stejně od začátku. Myslíte že jde obraz do kytek nebo to půjde ještě opravit (nějaká součástka nebo tak...)? Nechce se mi jí totiž dávat pryč ptže bych místo ní dostal nějakej starej klump na kterým by se ani nedalo hrát xko. Dík za odpovědi.;)

S7301136.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Tohle vypada na spatny trafo , oprava je cca 1200,-

Ale muze to byt taky zmagnetizovany obraz , vypni TV vypinacem na TV (ne dalkovym ovladanim) , nech ji aspon 15 minut vyplou a pak zapni.

Me to zase delalo ruzovy fleky na obraze a pomohlo mi to . Ale tohle vypada hur :D

Odkaz ke komentáři

Na vyhození jsi tak ty, je rozdíl vrazit do toho 1,2k nebo za novou minimálně tak 8k... Navíc má ten obraz plochej a úhlopříčka je to 70 cm takže si nemůžu stěžovat. Jinak pokuď se ti to nelíbí tak mi tu novou LCD můžeš koupit Ty, adresu ti klidně napíšu. ;)

Odkaz ke komentáři

Na vyhození jsi tak ty, je rozdíl vrazit do toho 1,2k nebo za novou minimálně tak 8k... Navíc má ten obraz plochej a úhlopříčka je to 70 cm takže si nemůžu stěžovat. Jinak pokuď se ti to nelíbí tak mi tu novou LCD můžeš koupit Ty, adresu ti klidně napíšu. ;)

Takovyhle stary veci uz se prevazne neopravuji .... ony ty 32" lcd nejsou uz tak drahy ....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu