LIB0R Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Zdravím stáhl jsem si COD 6 a když se zkouším rozbalit party ve WinRAR tak mi to píše nějakou chybu, kdo ví co s tím je nebo jestli na to je nějaký jiný program kterým bych to rozbalil prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 7zip je nej. Jinak part u ktereho to haže error (poznáš v konzolovém okně) stáhni znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Přesně tak, prostě ten part, který ti hází chybu, stáhni znova. Jinak je nesmysl, že je 7zip nejlepší. Je to stejný archivátor, jako kterýkoliv jiny. Klasika je winrar, ten je jedničkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LIB0R
Zdravím stáhl jsem si COD 6 a když se zkouším rozbalit party ve WinRAR tak mi to píše nějakou chybu, kdo ví co s tím je nebo jestli na to je nějaký jiný program kterým bych to rozbalil prosím poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.