jakub129 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 ahoj mam od ucitele v psp naťukaný heslo a potreboval bych ho nejak z tech tecek zjistit nevite nekdo jak ? Dik :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Zajdi k tomu sousedovi a zeptej se ho na heslo. Jinak ti poradit nemuzu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Ice tu kdysi postoval na program kterej to z flash1 dokaze vytahnout, ale prej na nejnovejsich fw nefunguje.. Nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 pokud mas flashnute psp tak z tohoto topiku si tam dej programek http://console-forum.net/showthread.php?t=33725 registry hack beta jestli ale vali na novych softech jak pise anonym to netusim... to uz sem netestoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon4 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 mam od ucitele v psp natukany heslo :wohow::wohow::wohow::wohow: to me poser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 taky mě to pobavilo, takhle zajít za učitelem "dobrý den mohl by jste mi dát heslo od wifiny do PSP?" podle mě by mu jenom klesla brada... A jestli s PSP umí, tak doufej že nesleduje CF :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakub129 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 pokud mas flashnute psp tak z tohoto topiku si tam dej programekhttp://console-forum.net/showthread.php?t=33725 registry hack beta jestli ale vali na novych softech jak pise anonym to netusim... to uz sem netestoval nejde pise unknown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 richard44 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Proč jste smazali ten post, u kterého jsem se válel smíchy? Raději jej zopakuju: "Dobrý den, pane učiteli, mohl byste mi do PSP naťukat heslo od wifiny?" A učitel nato jen pozvedl obočí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakub129
ahoj mam od ucitele v psp naťukaný heslo a potreboval bych ho nejak z tech tecek zjistit nevite nekdo jak ? Dik :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts