RadaR Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 ahoj mam vytvoreny jeden PSN acc (cesky) a chtel bych si vytvorit US acc ale at hledam jak chci nikde nevidim create new account. Asi jsem slepy. Muzete mi pls poradit? Jinak se omlouvam jestli tu uz jeden topic je.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Musíš si založit na PS3 rovnou nový účet a pak na něm dáš register new account. Teoreticky by to možná šlo i u tohoto, ale nesměl by si mít nastavené automatické přihlašování a nebo se odhlásit první. Ale udělej to u nového profilu na PS3;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 parada uz to mam diky moc. Mel bych jeste jeden dotaz jak se da vypnout ten auto login?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PaccO Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 parada uz to mam diky moc. Mel bych jeste jeden dotaz jak se da vypnout ten auto login?:roll: Najed na profil na kterym mas nastavenej auto login.... trojuhelnik--Automatic login prepni na Off :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 diky moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RadaR
ahoj mam vytvoreny jeden PSN acc (cesky) a chtel bych si vytvorit US acc ale at hledam jak chci nikde nevidim create new account. Asi jsem slepy. Muzete mi pls poradit? Jinak se omlouvam jestli tu uz jeden topic je.:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.