Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Včera koupené Wii nefunguje

cezero

Otázka

Zdravím, včera jsem si koupil noví Nintendo Wii a k němu 3 originální hry: resident evil 4, marion party 8 a metroid 3.. Včera jsem zkoušel maria a resident a z resident evil 4 nainstalovan nějaký update... všechno mi šlo bez problemů, taky dnes ráno žádný problém, odpoledne jsem chtěl zkusit hru metroids. hra se nenačetla a ovladač přetal reagovat (při zmáčknutí jakéhokoli tlačítka blikají jen 4 modré světýlky.. hry byly samozřejmě v regionu PAL.. Neví někdo co s tím? :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
tak asi po čtvrtém vypnutí a čtvrtém zapnutí (poprvé ale ovladačem) konzole funguje.. zajímavé.. jen nevím jestli mám ještě tu hru zkoušet jestli se načte nebo ne..?

zkus to ještě jednou, pokud se stane to samé, tak bych to reklamoval (tu hru). Každopádně by nebylo na škodu tu hru zkusit na jiném Wii...

Odkaz ke komentáři

• 0

1. Mas dobre synchronizovanej ovladac Wiimote a WIIcko. Mam pocit, ze jsem mel podobny problem a musel jsem radsi znova synchronizovat ovladac a WII

2. cca po pul roce mi odesla DVD mechanika - v zaruce opraveno.

Od te doby radsi jedu skoro vsechno pres USB loader (ext. USB disk) a mechaniku setrim.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu