YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Čus Hraje Někdo Guild Wars 1 nebo 2? Jestli tu nekdo takovy je a hraje stahnutej Guild wars po netu nenajde mi linky na czshare? a eště naky patche ad mužu hrat po Multiplayer! Odměna bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Já jsem hrál GW asi rok a půl. GW 2 ještě není. Pokud si hru nekoupíš, nezahraješ si ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já jsem hrál GW asi rok a půl. GW 2 ještě není. Pokud si hru nekoupíš, nezahraješ si ji. Jak rikas. Stejne si myslim ze neni o co stat. Je to takova single tvarici se jako MMO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Jak rikas. Stejne si myslim ze neni o co stat. Je to takova single tvarici se jako MMO... No podle mě to byla a je jedna z nejlepších MMORPG. Jak PvE tak PvP jsou dost dobře promakané, každý týden nové kombinace, atd... Jedinná nevýhoda je ta závislost.... jsem rád že to už nehraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 No podle mě to byla a je jedna z nejlepších MMORPG. Jak PvE tak PvP jsou dost dobře promakané, každý týden nové kombinace, atd...Jedinná nevýhoda je ta závislost.... jsem rád že to už nehraju :D To je asi vec nazoru me to proste nechytlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ja to taky parim a je to v poho :ú hlavne swoball vetsi pr... jsem nezazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ja to taky parim a je to v poho :ú hlavne swoball vetsi pr... jsem nezazil PvP nebylo nikdy pro me. Sem tam jsem zašel AB, ale chytal jsem nerva... tak jsem toho nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.