wii.master-er Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 muze mi nekdo vysvetlit o co jde v super smash bros? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 omg... ty tvoje commenty me docela vytaci uz (nic proti...) je to mlaticka- nic vic, nic min... driv nez podas dalsi nejaky stupidni dotaz, zkus googlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Cílem hry je dostat soupeře z arény. Každou ranou je jednoduší danou postavu z arény vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wii.master-er Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ok dík A JESTLI NĚKOMU PŘIPADAJÍ MOJE OTÁZKY STUPIDNÍ TAK AŤ SI TO PLS NECHÁ PRO SEBA,OD ČEHO TOHLE FORUM JE!!! P.S. chtěl jsem se zeptat dřív než si to koupim(už to mam totiž) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.