Cr4sH009 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 cuss potřeboval bych poradit ohledně přenosné TV nebo DVD přehrávači...jako TV se mi nejvíc zamlouvá tahle od sencoru SPV 6712 http://www.sencor.cz/spotrebni-elektronika/televizory/LCD_TV/SPV-6712.aspx ...nebo si myslíte že je lepší přenosný dvd přehrávač ?? tam jich je víc a nevim kterej z nich vybrat...a aby cena byla do 2500kč. tady je seznam těch dvd přehrávačů...nejdůležitější je pro mě asi kvalita obrazu a taky kvalita. http://www.megaobchod.cz/televize-audio-video/dvdman/?view=0&sort=3&page=0 Za dobrou radu dám THX a možná i credits ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 ..nejdůležitější je pro mě asi kvalita obrazu a taky kvalita. ... tak v tom pripade ti sencor silne nedoporucuju :) ... stejne tak ani Hyundai, Gogen, ... a podobne pochybne znacky ... ver, ze ty si o kvalite mohou nechat jen zdat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 no snad to tak strašný nebude ne ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 moje bejvalka má přenosný DVD přehrávač SONY,a je fakt hustej,trochu lituju,že sem jí nechal :D určo doporučuju,vydržela nám 4.5hodiny přehrávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jj ale i ten nejlevnější od sony je v cenový relaci na kterou nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jo, ta vydrz bateri je dulezita .... muzes se totiz taky setkat s tim, ze po hodine a pul budes mit baterku v prehravaci K.O. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jj to je asi dulezity...a co si myslíte že je lepší,a když tak proč...TV nebo to DVD ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 nene nejhorší baterka má výdrž 2hodiny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jj cca 2hod a to mi stačí...a co by ste teda zvolily ?? Přenosnou TV nebo přenosný DVD ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jj cca 2hod a to mi stačí...a co by ste teda zvolily ?? Přenosnou TV nebo přenosný DVD ?? 2hodiny ti mozna udava vyrobce na krabici :) ... v praxi muze byt hodnota jina .... i kdyz nekteri vyrobci tuhle hodnotu radeji ani neuvadeji :D ... koupil bych dvd prehravac s televiznim tunerem 8) ... i kdyz tady je dilema ... analog uz konci ... a DVB jeste neni vsude .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 taky jsem o tom uvažoval,ale na to už nemám...jedno z toho hold :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 .:REFRESH:. Jo a pls nevíte jaká by mohla být ta sencor přenosná tv ?? Odakz na ni : http://www.sencor.cz/spotrebni-elekt.../SPV-6712.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.