R3LL Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Dobrý den,mam xbox asi jeden 1 rok a zničeho nic mě na trafu (aspon myslim ze to je trafo,prostě to co vede z xboxu) svítí červeně to světlo a nejde mě zapnout xbox.Pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Vypadá to na vadný zdroj - reklamace. Jinak předpokládám, že proběhlo vypnutí xka, vytáhnutí zdrojového kabelu ze zásuvky, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 přesně tak, červená dioda u trafa znamená nějakou vadu. Jednoduše řečeno nefunguje :) Takže reklamovat nebo za pár kaček koupit na aukru nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 nemusi to nutne znamenat, ze je trafo vadny. Taky my obcas sviti cervene, ale staci ho vyndat a zandat z5 do zdi a bezi normalne, cervena dioda muze totiz znamenat i prepeti nebo zkrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 však jsem to psal, že předpokládám, že proběhlo vypnutí, vytažení kabelu, atd. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3LL Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R3LL
Dobrý den,mam xbox asi jeden 1 rok a zničeho nic mě na trafu (aspon myslim ze to je trafo,prostě to co vede z xboxu) svítí červeně to světlo a nejde mě zapnout xbox.Pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.