R3LL Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 Dobrý den,mam xbox asi jeden 1 rok a zničeho nic mě na trafu (aspon myslim ze to je trafo,prostě to co vede z xboxu) svítí červeně to světlo a nejde mě zapnout xbox.Pls poradte Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 Vypadá to na vadný zdroj - reklamace. Jinak předpokládám, že proběhlo vypnutí xka, vytáhnutí zdrojového kabelu ze zásuvky, atd. Citovat
0 Ingnition Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 přesně tak, červená dioda u trafa znamená nějakou vadu. Jednoduše řečeno nefunguje :) Takže reklamovat nebo za pár kaček koupit na aukru nový... Citovat
0 p.a.c.o Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 nemusi to nutne znamenat, ze je trafo vadny. Taky my obcas sviti cervene, ale staci ho vyndat a zandat z5 do zdi a bezi normalne, cervena dioda muze totiz znamenat i prepeti nebo zkrat.... Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2009 však jsem to psal, že předpokládám, že proběhlo vypnutí, vytažení kabelu, atd. :roll: Citovat
0 R3LL Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2009 díky za odpovědi... Citovat
Otázka
R3LL
Dobrý den,mam xbox asi jeden 1 rok a zničeho nic mě na trafu (aspon myslim ze to je trafo,prostě to co vede z xboxu) svítí červeně to světlo a nejde mě zapnout xbox.Pls poradte
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.