xtommyx2 Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Mohl by mi nekdo poradit jak zmenit tu mechaniku mysim rychlost z 12krat na 8 krat proste aby to tak nehucelo DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Mohl by mi nekdo poradit jak zmenit tu mechaniku mysim rychlost z 12krat na 8 krat proste aby to tak nehucelo DIKY Prostě to hraj z disku = nejednodušší tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 to je skoro stejny hluk a navic mam 20 GB HDD takze tak max 3 hry tam dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 to je skoro stejny hluk a navic mam 20 GB HDD takze tak max 3 hry tam dam Ted nechapu jaky hluk :-) Vetracku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 proste to tak porad huci mamka na to kdyz to vypnu porad úúleva konecne atd. aj me to nekdy sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 proste to tak porad huci mamka na to kdyz to vypnu porad úúleva konecne atd. aj me to nekdy sere No mozna by bylo lepsi mame koupit spunty do usi co :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 no prave kdyz to rika tak vzdycky hodim nerva a reknu ji min.drz hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xtommyx2
Mohl by mi nekdo poradit jak zmenit tu mechaniku mysim rychlost z 12krat na 8 krat proste aby to tak nehucelo DIKY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.