Jarisak Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Zdravim, mohl by mi nekdo poslat tutorial jak flshnout mechaniku hitachi.Nejlip cesky za ceskej dam 2000 creditu.Musi to bejt uskutecnitelny doma s malejma nakladama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 http://www.xboxhacked.hu.cz/web/flash/lg-hitachu0078.htm Je to ono?? Ja jsem to podle tohodle sam delal a vse OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Zdravim, mohl by mi nekdo poslat tutorial jak flshnout mechaniku hitachi.Nejlip cesky za ceskej dam 2000 creditu.Musi to bejt uskutecnitelny doma s malejma nakladama.... 1. Kompatidebilni SATA radic. 2. Hitachi neni az tak jednoducha aby se do ni poustel uplnej novacek. 3. Myslim si naklady + riziko = nech si to udelat od nekoho , moznosti mas dost... 4. Navodu je plnej Gugl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 ok a jak je 6. Ujistite se, jestli je napájení a videokabel k X360 řadně zapojený (videokabel nemusí byť pripojený k TV). Též pomocí jakéhokoliv kabelu spojte skřín počítače se skriňí X360, aby nedošlo ke skratu. co za kabel mam pouzit porad pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 Proste musis mit do xka vsechny kably zapojeny a mechaniku zapojis pres SATA do PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 1. Kompatidebilni SATA radic.2. Hitachi neni az tak jednoducha aby se do ni poustel uplnej novacek. 3. Myslim si naklady + riziko = nech si to udelat od nekoho , moznosti mas dost... 4. Navodu je plnej Gugl jak velky je riziko jak moc se to muze posrat ? podle toho navodu to nevypada tak slozite..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 No ja jsem to delal s kamaradem poprve a v pohode navic si tam zalohujes klic myslim ze u ostatnich mechanik je riziko o hodne vetsi.Proste postupuj presne podle navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 jak velky je riziko jak moc se to muze posrat ? podle toho navodu to nevypada tak slozite..... No ja netvrdim ze to nezvladnes ,ale Hitachi je přece jenom tošičku odlišná třeba od BENQ nebo Samsung, nezrazuju tě , jen tě informuju , riziko je , že přijdeš o mechaniku a možá i box pokud nezálohuješ DVDk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 No ja netvrdim ze to nezvladnes ,ale Hitachi je přece jenom tošičku odlišná třeba od BENQ nebo Samsung, nezrazuju tě , jen tě informuju , riziko je , že přijdeš o mechaniku a možá i box pokud nezálohuješ DVDk. si samozrejme zalohuju ale jeste teda jakym kabelem bych to mel propojit s tim pc dyz to davam do mechanikb nebo co to bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 SATA to je ten kabel kterym mas pripojenej treba Harddisk k desce je vetsinou barevnej vyberes nejakej volnej a pichnes to do HITACHI mechaniky (musi byt stale pripojena v Xku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 ok zejtra ti poslu ty credity .... diky moc voboum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 si samozrejme zalohuju ale jeste teda jakym kabelem bych to mel propojit s tim pc dyz to davam do mechanikb nebo co to bylo ? normalne to propojis klasickym SATA kabelem , pouzij JF ten je lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 normalne to propojis klasickym SATA kabelem , pouzij JF ten je lepsi. mohl bys mi poslat odkaz kde se da koupit ? a kam to propojim ?moc se v tom nevyznam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2009 mohl bys mi poslat odkaz kde se da koupit ? a kam to propojim ?moc se v tom nevyznam.... SATA kabel predpokladam mas akoupis ho dneska snad uz i v zelezarstvi :-), JF je Jungle flasher Ten navod kterej ti poslal typek je nejakej neprehlednej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 ok najdes mi navod na jungle flasher ? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nemate nekdo Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_3_Stealth Revision 2. Nikde se me to nepodarilo stahnout. Diky Tak uz to mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jarisak
Zdravim, mohl by mi nekdo poslat tutorial jak flshnout mechaniku hitachi.Nejlip cesky za ceskej dam 2000 creditu.Musi to bejt uskutecnitelny doma s malejma nakladama....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.