Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

login - zde na serveru

jartoo

Otázka

hoj vsem, nevim jestli jsem nekde omylem nastavil, nebo je nekde chyba jinde. Zajima me, po jake dobe dochazi k automatickemu odhlaseni zde po prihlaseni. Da se rict, ze po nekolika malo minutach necinnosti, jsem zase odlogovanej.

Jeden klik, heslo si mozila samo pamatuje. Ale myslim, ze bych uvital, kdybych byl prihlasenej stale. Jde to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Staci zaskrtnout policko ,,zapamatovat si" pokud to delas a i tak Te to odhlasuje, tak hledej chybu u sebe. Ja jsem na CF loglej snad uz pul roku..

to mam zaskrtly, rikam ze jmeno heslo si to pamatuje..jen musim PRE-prihlasovat,a chybu nejajit nemuzu, proto zkousim tady.) mylim, ze je to vada firefoxu,,,dela mi to jen u tohohle serveru, nikde jinde

Odkaz ke komentáři

• 0
Bohužel mě se to stává taky.Jsem na chatboxu a někdy po 10,někdy třeba po 30 minutách mě to odhlásí...těžko říct kde je chyba.

Pozor, bavime se o odhlaseni z chatboxu nebo z fora?

Pokud z chatboxu, tak staci kliknout na tu "zelenou tecku", ktera zesedivi, kdyz te to odhlasi. A rozhodne to neni chyba, je to kvuli - jak jsi tu psal - nevytezovani serveru pri neaktivite. Pokud budes na chatboxu psat, tak te to neodhlasi, ale pokud nebudes nic delat, tak te to odhlasi - je to z toho duvodu, ze treba nekdo zapomene v nejakem tabu otevreny CF index a odejde... A kdyby to takhle udelalo X desitek lidi, tak uz to vytizeni muze byt znat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu