xando Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Zdravím, chci se zeptat, zda někdo nevíte, co se děje s mou konzolí. Vesele si hraji a najednou obraz získá červený nádech, raději jsem konzoli vypnul, ale když jsem ji opět spustil po nějaké době, neběží obraz, pouze zvuk. Zkoušel jsem dvě různé televize, bezvýsledně, dostupný je pouze zvuk, indikátor je zelený, žádná část není červená, Xbox najde bez problémů ovladače, prostě a jednoduše neběží pouze obraz. Díky za všechnu pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mel sem podobny problem obraz chytl zlutej nadech a pak uz jenom cerna obrazovka odesel GPU posli na reklamaci jestli jeste mas zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 nebo by to možná mohl být i zlomenej kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Naštěstí v záruční lhůtě ještě je. No, ještě zkusím jiný kabel a když nic, tak bohužel reklamace (po 4-té mimochodem) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Přesně tak, budeš mít problém někde na GPU. Já měla to samé - obraz do zelena a pak už nic. Jestli máš záruku asi ti nezbyde nic jiného než ji využít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Naštěstí v záruční lhůtě ještě je. No, ještě zkusím jiný kabel a když nic, tak bohužel reklamace (po 4-té mimochodem) :D Aku mas reviziu? A ake chyby boli predtym, ked si reklamoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Aku mas reviziu? A ake chyby boli predtym, ked si reklamoval? Bylo mi řečeno, že během třetí reklamace mi byl Xbox vyměněn. Předtím dělal něco podobného, ale obraz měl modrý nebo zelený odstín a nakonec se zasekl úplně. Ale indikátor byl rudý a konzole vůbec nereagovala, tentokráte se zdá, že běží vše v pořádku, vyjma obrazu. No, naštěstí ho tedy ještě můžu reklamovat, ale radost z toho nemám, to chápete, ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 hej po 3 to uz muzes vratiti a chtit spatky penize a kup si revizi FALCON tam se dost snizilo riziko RRODU a vsech tehle problemu nerikam ze je to 100% neznicitelna konzole to ne ale urcite je natom lip jak predesly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 hej o 3 to uz muzes vratiti a chtit spatky penize a kup si revizi FALCON tam se dost snizilo riziko RRODU a vsech tehle problemu nerikam ze je to 100% neznicitelna konzole to ne ale urcite je natom lip jak predesly.. Falcon? Nie nahodou JASPER? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xando Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 hej o 3 to uz muzes vratiti a chtit spatky penize a kup si revizi FALCON tam se dost snizilo riziko RRODU a vsech tehle problemu nerikam ze je to 100% neznicitelna konzole to ne ale urcite je natom lip jak predesly.. Už jsem to zkoušel, ale bylo mi řečeno, že potřetí prý šlo o jinou závadu a tak to odmítli, tak třeba teď budu mít štěstí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Už jsem to zkoušel, ale bylo mi řečeno, že potřetí prý šlo o jinou závadu a tak to odmítli, tak třeba teď budu mít štěstí :D Nárok na vrácení peněz máš buď při 3. stejné závadě po sobě, nebo při jakékoliv 4. reklamaci. Takže jestli už teď je to tvá 4. máš nárok na vrácení peněz a to ve výši pořizovací ceny. Takže pokud jsi za xko před 1,5 rokem dal 7tisíc, musí ti vrátit 7 tisíc. Samozřejmě ti můžou nabídnout novou konzoli (což se taky budou snažit ti vnutit), ale je jen na tobě, jestli si vybereš novou konzoli, nebo vrácení peněz. Já osobně bych rozhodně brala peníze - vždycky na tom něco vyděláš, protože xko koupený dnes a před 1,5 rokem je rozdíl v penězích. Pokud je to 4. reklamace tak na ně jdi rovnou s tím, že chceš vrátit peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Falcon? Nie nahodou JASPER? joo :D soory spletl sem se vem si JASPER =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 jinak to chapu tak ze je uz to uz po4te.. tak di nanen stim ze chces penize zpatky a kup jaspera =) neser se snima oni natebe budou urcite zkouset figle.. typu to je vase vina atd.. !! ted ses v pravu vyhrozuj jim ceskou obchodni ! kdyby nahodou a kdypy i tak tak tu mam nane i cislo nekde.. normal je zavolas a oni to zatebe vyresi a uvidis jak okolotebe budou ty socialove ze servisu litat :D tata uz je volat musel a hned jak zmenily to toje vase vyna to vam vymenit nemuzem :D na ano pane tady sou penize :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 je to problém s HANA čipem jak už bylo řečeno využíj záruční doby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.