Kratos05 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Chci se zeptat jaké programy budu potřebovat na flashnutí SONY PlayStationPortable 3004 Piano Black s fw: 4.21. Určitě to tu někde bylo ale chci se i ujistit jestli je vůbec možné že tam tak nízky fw je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Tady máš všechny potřebné informace .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 richard44 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Gratuluji Ti k výhře Sony PSP Piano Black u Telefónicy O2 v rámci programu Odměna za dobití. ;) Mám malý dotaz: Byl někde na krabici přilepen záruční list? Počítám s tím, že ne, takže dle přiloženého dopisu bys měl zajít do Datartu a oni Ti potvrděj takovej malej papírek "Informace o záruce" vložený v přibalených návodech. Pokud Ti to nebudou chtít potvrdit, napiš jim na info@odmenazadobiti.cz, do 14 dnů se Ti musí ozvat s vhodným řešením. Snad Ti tyhle informace budou k užitku a prosím, odpověz, zda bylo něco přilepeného na krabici. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kratos05 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 heh no mám to z Aukra takže je docela možné že to měl od O2. Záruku k tomu mám na 2 roky takže pohoda. Co bylo na krabici nwm. Teď se spíš budu muset poprat s tím flashnutím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kratos05 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 jestli jsem dobře pochopil tak budu muset : 1, updatovat fw na 5.03 2,potom ChickHEN 3, 5.03 GEN-B je to tak? a dik za rychle odpovedi :) // Sorry za double post ale nepřišel jsem na to jak příspěvky mazat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 richard44 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Ano, je tomu skutečně tak... Ale bacha na tu první operaci, když uděláš update online v PSP, tak už si hry nezahraješ... Doporučuji si je stáhnout ze stránek www.psp-hacks.com, cesta je PSP Downloads > Firmware > PSP Firmware Updates > 5.XX, tam si najdi a stáhni soubor PSP_503_FW_UPDATE.rar. Často mají přetížené servery, takže se Ti ten požadavek pro stáhnutí může povést třeba až na 2.-3. pokus... Jinak, stažený soubor extrahuj ve WinRARu a jeho obsah, čili soubor EBOOT.PBP, vlož do složky GAME v nadsložce PSP, kterou si vytvoříš na libovolné kartě Memory Stick PRO Duo. Jestli se můžu zeptat, na kolik Tě to PSPčko vyšlo? Edit: K tomu mazání, máš pravdu, mazat vlastní příspěvky na tomto fóru nelze, je to bohužel jediné mnou známé fórum s touto vlastností. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Mám pro tebe lepší zdroj http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/showpage.php?name=firmware najeď na fw 5.03 link download a máš ho v PC. Příspěvky se nemažou ale editujou. Nebo můžeš moda sekce požádat o sloučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 richard44 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Neposlouchej ho, stačí kliknout sem a stahuješ: http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1645 Vlastní příspěvky se mají dát smazat, nesnáším, když to nejde. :coolgun: Radší svůj původní dotaz ještě zopakuji: Jestli se můžu zeptat, na kolik Tě to PSPčko vyšlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kratos05 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 ok diky :) jinak vyslo na 4000. Kdyz to s tim updatem poseru tak uz to nejde vratit zpatky na 4.21? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 richard44 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Bohužel. PSP Brite alias PSP 300X (X = region, v ČR nejčastěji 4) nelze softwarově downgradovat, musel bys vyměnit základní desku uvnitř konzole, takže leda hardwarově. :!: Proto v žádném případě (do odvolání - dokud nepřijdou na novou bezpečnostní díru) nedělej upgrade na FW vyšší než 5.03! PSP by se nic nestalo, ale nešel by Ti ChickHEN, natož pak GEN-B. :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kratos05
Chci se zeptat jaké programy budu potřebovat na flashnutí SONY PlayStationPortable 3004 Piano Black s fw: 4.21. Určitě to tu někde bylo ale chci se i ujistit jestli je vůbec možné že tam tak nízky fw je...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts