Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 3004 Piano Black


Kratos05

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Gratuluji Ti k výhře Sony PSP Piano Black u Telefónicy O2 v rámci programu Odměna za dobití. ;)

Mám malý dotaz: Byl někde na krabici přilepen záruční list? Počítám s tím, že ne, takže dle přiloženého dopisu bys měl zajít do Datartu a oni Ti potvrděj takovej malej papírek "Informace o záruce" vložený v přibalených návodech. Pokud Ti to nebudou chtít potvrdit, napiš jim na info@odmenazadobiti.cz, do 14 dnů se Ti musí ozvat s vhodným řešením.

Snad Ti tyhle informace budou k užitku a prosím, odpověz, zda bylo něco přilepeného na krabici. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano, je tomu skutečně tak... Ale bacha na tu první operaci, když uděláš update online v PSP, tak už si hry nezahraješ... Doporučuji si je stáhnout ze stránek www.psp-hacks.com, cesta je PSP Downloads > Firmware > PSP Firmware Updates > 5.XX, tam si najdi a stáhni soubor PSP_503_FW_UPDATE.rar. Často mají přetížené servery, takže se Ti ten požadavek pro stáhnutí může povést třeba až na 2.-3. pokus... Jinak, stažený soubor extrahuj ve WinRARu a jeho obsah, čili soubor EBOOT.PBP, vlož do složky GAME v nadsložce PSP, kterou si vytvoříš na libovolné kartě Memory Stick PRO Duo.

Jestli se můžu zeptat, na kolik Tě to PSPčko vyšlo?

Edit: K tomu mazání, máš pravdu, mazat vlastní příspěvky na tomto fóru nelze, je to bohužel jediné mnou známé fórum s touto vlastností. :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám pro tebe lepší zdroj http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/showpage.php?name=firmware najeď na fw 5.03 link download a máš ho v PC.

Příspěvky se nemažou ale editujou. Nebo můžeš moda sekce požádat o sloučení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Neposlouchej ho, stačí kliknout sem a stahuješ:

http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1645

Vlastní příspěvky se mají dát smazat, nesnáším, když to nejde. :coolgun:

Radší svůj původní dotaz ještě zopakuji:

Jestli se můžu zeptat, na kolik Tě to PSPčko vyšlo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Bohužel. PSP Brite alias PSP 300X (X = region, v ČR nejčastěji 4) nelze softwarově downgradovat, musel bys vyměnit základní desku uvnitř konzole, takže leda hardwarově.

:!: Proto v žádném případě (do odvolání - dokud nepřijdou na novou bezpečnostní díru) nedělej upgrade na FW vyšší než 5.03! PSP by se nic nestalo, ale nešel by Ti ChickHEN, natož pak GEN-B. :!:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu