Madmaster Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 čau,najednou mi přestalo fungovat tlačítko START na PSP 2004 IS. Už se vám to někdy stalo ? Pokud ano jak jste problém vyřešily a kolik to stálo pokud to něco stálo. Díky moc CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 pokud ses zrucnej,tak si to vymen,jen ta lista bude stat par korun,jinak vpohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madmaster Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 a kde tu lištu seženu ? je náký speciální šroubovák pro rozebrání PSP který vlastníte někdo a doporučíte mi ho ? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madmaster Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 plase je tu někdo z Prahy co mi to dokáže opravit dobře zaplatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Madmaster Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 poradte co s tim dělat please Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 napiš uživateli ice22222 >> zde jeho profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Madmaster
čau,najednou mi přestalo fungovat tlačítko START na PSP 2004 IS.
Už se vám to někdy stalo ? Pokud ano jak jste problém vyřešily a kolik to stálo pokud to něco stálo. Díky moc CF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts