Daxter Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Zde něco málo o hře: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/v-ceske-rpg-inquisitor-budete-upalovat-kacire-fov-/clanek.A091209_160245_bw-pc-recenze_prq.idn zde trailer Musím přiznat, že po dlouhé době fakt skvělé RPG s perfektním příběhem. Tak co, hrajete taky někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Už jsem si to koupil, zatím jsem to ale jen krátce vyzkoušel - není čas, každopádně paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Už jsem si to koupil, zatím jsem to ale jen krátce vyzkoušel - není čas, každopádně paráda. jj, hlavně to nádherně zpracované prostředí se mi moc líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Je to velice slušné Hardcore RPG, ale když už mám čas na hraní, tak dávám přednost radši Dragon Age, to je pecka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Vyzkoušel sem, ale musím souhlasit s Rainem - Dragon mě bavilo více :-/ :-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 tak to je jasný vemte si EA vs. nějaké malé studio které ani neznáte když na to mají více peněz určitě si zaplatí nějaký profíky co jim vmáčknou do toho nejlepší engin atd. DA:O mě bavil ale Inquisitor byl taky super a kdyby to vyšlo opravdu v době kdy vyšlo Diablo myslím že by Diablo dostalo na p*del Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 CHheVvy: O velikost studia v žádném případě nejde. Na hře Risen dělal tým o velikosti cca 26 členů a jaká to je skvělá hra. Inquisitor je sice dobré RPG, ale má tunu zbytečných questů, dialogy dost někdy nedávají ani smysl a hledat v nich informace je dost vysilující. Je to RPG, které se do dnešní doby nehodí. To už si radši zahraji perfektní Baldurs Gate a ve stejné grafice si užiju o dost lepší zábavu :-) Diablo by na prdel nedostalo, protože to je skoro úplně jiný žánr. Tohle je Hardcore RPG, diablo je clickfest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 CHheVvy: O velikost studia v žádném případě nejde. Na hře Risen dělal tým o velikosti cca 26 členů a jaká to je skvělá hra.Inquisitor je sice dobré RPG, ale má tunu zbytečných questů, dialogy dost někdy nedávají ani smysl a hledat v nich informace je dost vysilující. Je to RPG, které se do dnešní doby nehodí. To už si radši zahraji perfektní Baldurs Gate a ve stejné grafice si užiju o dost lepší zábavu :-) Diablo by na prdel nedostalo, protože to je skoro úplně jiný žánr. Tohle je Hardcore RPG, diablo je clickfest. aha tak to jo ale mě bavilo teda víc to než Diablo, u Diabla se moc relaxovat nedá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 nemate nekdo naky link na download? nejlepe na hellshare ! :bash: hlavne misem nepište torrenty to neuznavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Imo je dneska dost chybný to srovnávat prakticky s jakoukoliv moderní hrou, je to prostě ultra hardcoce dialogový RPG. Je jasný, že třeba v DA, Risen... je prostě ta zábava taková přímočařejší, no. A rozhodně to teda není hra pro každýho. zdenecek a podobní ostatní: herdek, to vám není blbý ukrást takovouhle hru? Dělali na tom Češi přes 10 let, většina z nich to dělala ve volným čase jako koníček, nebyli dopředu nikým placení. Inquisitora naschvál vydali bez jakékoliv ochrany, aby neprudili platící zákazníky. Navíc stojí jen 666 Kč (kdesi jsem ho viděl i levněji) a za ty penízte vám nabídne přes 150 hodin zábavy. Dvakrát nejděte do kina a do maca a máte na to. Pokud je chcete maximálně podpořit, kupte si hru přes jejich digitální distribuci, auotři tím získají nejvíc peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Imo je dneska dost chybný to srovnávat prakticky s jakoukoliv moderní hrou, je to prostě ultra hardcoce dialogový RPG. Je jasný, že třeba v DA, Risen... je prostě ta zábava taková přímočařejší, no. A rozhodně to teda není hra pro každýho.zdenecek a podobní ostatní: herdek, to vám není blbý ukrást takovouhle hru? Dělali na tom Češi přes 10 let, většina z nich to dělala ve volným čase jako koníček, nebyli dopředu nikým placení. Inquisitora naschvál vydali bez jakékoliv ochrany, aby neprudili platící zákazníky. Navíc stojí jen 666 Kč (kdesi jsem ho viděl i levněji) a za ty penízte vám nabídne přes 150 hodin zábavy. Dvakrát nejděte do kina a do maca a máte na to. Pokud je chcete maximálně podpořit, kupte si hru přes jejich digitální distribuci, auotři tím získají nejvíc peněz. plně stebou souhlasím zrovna tuto hru by jste podpořit mohly hrál jsem u kámoše origo a po Vánocích si jí budu kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 nevite nekdo kde je ten arvias kteryho mam zatkout na zacatku? a pokud je v te kapli jako ze si myslim ze tam je jak se tam dostanu? plsp oradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.