Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 mi nenacita ulozenou pozici

shark1

Otázka

panove poradte mi. hraju resistance 2 a dneska jsem chtel pokracovat a tak jsem nastartoval hru a chtel nacist posledni save.

a v tom je ten problem. zacne se to nacitat a ani za 1/2 hodiny se to nenacte. zkousel jsem to 3x, zapinal a vypinal ps3 a stale stejny.

nevite nekdo co s tim ? pripadne jak nacist tu predchozi pozici. protoze popravde, hrat to zase cely znova se mi ted uplne nechce. jsem tak nejak ve 2/3 hry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

No tento problém asi nevyřešíš bez toho, aby si ty pozice smazal;). Mně toto u Resistance 2 nikdy nedělalo, ale zkus si je dát na flashku, smaž je, pak je tam zkus znovu dát. Vím, že logicky to vypadá, že to nemůže pomoct, ale zkus to. Ještě první bych, ale doporučil odinstalovat uložené data (ne-e save data - pozice) z R2, tedy data, které si R2 nahrál do PS3, aby bylly kratší nahrávací časy atd. Pak to nech znovu nainstalovat a zkus to.

Nejsem si jistý, ale nějak mlhavě si vzpomínám, že někdo už takovýto problém s Resistance 2 měl, takže nezoufej:). To vymazání těch dat, které si hra uloží na PS3 by mělo pomoci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu