Ikingi Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Hojky, nedávno vyšel firmware 3.15 a četl jsem že 3.xx mají problémy tak se chci zeptat jestli stojí updatovat z 3jki (3.00) na ten novej (tedy jestli ty chyby už odstranily). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Tak jako určitě;). Vylepšily ty problémy se synchronizací trofejí, teď už to jede, tak jak by mělo. Stejně máš 3.00, takže nějak zhoršit se to taky nemůže a novější FW je vždycky lepší. Leda, že bys třeba chtěl čekat na nějaké prolomení, které bude možné jenom na FW 3.00:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Já absolutně žádný chyby nezaznamenal s příchodem novýho fw ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ikingi Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Dík, tak tu upnu :D. Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Ikingi
Hojky, nedávno vyšel firmware 3.15 a četl jsem že 3.xx mají problémy tak se chci zeptat jestli stojí updatovat z 3jki (3.00) na ten novej (tedy jestli ty chyby už odstranily).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.