Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Memory Stick Pro Duo 32GB SONY


Madmaster

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no tak komentare lidi davaj po prijeti a vyzkouseni veci.. jestli strcis kartu do psp a ejhle 32gb no super.. dam pozityv a budu mu libat nohy.. a pak tam frknes tamhle 700mb hru jeden film a hale.. 30% zaplnenych jak je to mozny... =) jedine napsat nekomu kdo odnej tu kartu uz koupil.. a zeptat se jestli nema problemy s kapacitou =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem mu napsal email že bych se sním osobně sešel v Brně tak uvidím a že si ji napřed vyzkouším takže uvidím jak bude reagovat.

EDIT:

Psal jsem mu :

Dobrý den.

Je možné se setkat osobně v Brně ?

Kartu bych si nejprve vyzkouším...

S pozdravem Radek.

On mi odepsal:

Dobrý den,

pokud byste aukci vyhrál , a domluvíme-se se na osobním předání, samozřejmě si ji můžete vyzkoušet. Ale dřív než aukci vyhrajete tak ne, protože karta je originálně zabalená a tím kdybych ji rozdělal. A vy třeba aukci nevyhrál tak ji znehodnotím pro ostatní, kteří ji chtějí originálně zabalenou.Doufám, že si rozumíme.

s pozdravem Martin .

Já mu odepsal:

Je karta kompatibilní s PSP ?

On odepsal:

Na obrázku obalu té karty je PSP namalované .Tudíž předpokládám že ano. Ale pokud si chce byt jist misí té prostudovat váš manuál od PSP.

Konečný verdikt:

Rozhodnu se uvidím možná to risknu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem se ještě porozhlídl na netu a Lexar MS Pro Duo 32 GB se prodává za 2,5k a Sony přes 3k a tahle na aukru je za 1k a ještě na ní ani nikdo nepřihodil, vidim to na fake kam nahraješ 1 GB hru a 30% paměťovky zabráno. :)

Lexar VS Memory Stick PRO Duo 32GB - 2 550 Kč

http://www.mobil-point.cz/pametova-media/pamet-karta-lexar-vs-memory-stick-pro-duo-32gb/

SONY MS Pro Duo Mark2 32 GB - 4 282 Kč

http://www.pixmania.cz/cz/cz/3694801/art/sony/pami-ova-karta-memory-sti.html?srcid=7486&Partenaire=Miton&CodePromo=oui&aftrack=TWpNd016czNOemcxOzEyNjA4MDEwOTg7

(možná se taky jedná o fake, nvm...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu