Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 na oficialních strankach maj podporu max do 1800 a to pro moji HD3XXX mobility nemaj v podpoře thks za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Pro další HD tam mají napsané, že máš stahovat na stránkách výrobce notebooku, já taky hledala pro HD4XXX a odkázalo mě to na stránku výrobce notebooku, kde jsem je tedy našla bezproblému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Nevim co máš přesně za kartu a jakej systém, ale zkus si to najít tady http://www.amd.com/us/products/notebook/graphics/ati-mobility-hd-3000/Pages/ati-mobility-hd-3000.aspx a nebo potom ty stránky výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.