kuba741 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 custe chci se zeptat kolik stoji gt 5 prologue na cz psn diky za odpovedi dam 500 credits :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 na psn se ti vubec nevyplatí stojí myslim 700 minimálně tak dokonce 899kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 na psn se ti vubec nevyplatí stojí myslim 700 minimálnětak dokonce 899kč vopravdu presne 899kc dival ses? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 myslíš že jsem si to snad vycucal z prstu :D přesně 899 na korunu,sežen si radši krabicovku,v pohodě tak za 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 diky moc luku dal jsem ti 500 credits a thx a jeste kolik motorstorm prosimte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 motorstorm na psn neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 motorstorm na psn neni diky moc prosim o lock :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 na psn se ti vubec nevyplatí stojí myslim 700 minimálnětak dokonce 899kč dyžtak mě oprav jestli se pletu, ale co já vim tak GT5 prologue jde aktivovat na 5 konzolích (na 2 mam vyzkoušeno že funguje) a nevím co máte furt s tim problémem že takhle nejde hrát stačí aby se 5 lidí dohodlo a všichni to stáhnou a můžou hrát, stačí mít uložený heslo na účet a bejt připojenej k netu, je pravda, že může hrát jenom jeden člověk na ten účet, ale je to takovej problém? (myšleno jako - jeden hraje prologue, tak ti ostatní hru nespustí dokud hru ten první nevypne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 to je samozřejmě možnost,mám takhle koupeno tunu věci na psp i ps3 ale ptal se jasně kolik stojí a já mu to řekl :D s tim gt5 jsem ale slyšel že na víc prej aktivovat nejde ale ted koukám že tobě to šlo takže v tomhle mu už neporadim protože mám krabicovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Nemoct hrat, kdyz zrovna clovek chce nebo muze je podle me docela podstatna vec :) Navic uz se da koupit krabicovka fakt levne a az si to clovek ohraje, tak to muze zase prodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Nemoct hrat, kdyz zrovna clovek chce nebo muze je podle me docela podstatna vec :) Navic uz se da koupit krabicovka fakt levne a az si to clovek ohraje, tak to muze zase prodat... tady jde taky o to, že 5 lidí tu hru hraje, dejme tomu první 2 týdny si ji zahraješ jenom na pár hodin ale postupem času (třeba za měsíc) to budeš moct hrát pořád protože ostatní ta hra přestane bavit (třeba) ale je to na každym co chce :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
custe chci se zeptat kolik stoji gt 5 prologue na cz psn diky za odpovedi dam 500 credits :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.