Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

dotaz ohledne gt5 prologue

kuba741

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
na psn se ti vubec nevyplatí stojí myslim 700 minimálně

tak dokonce 899kč

dyžtak mě oprav jestli se pletu, ale co já vim tak GT5 prologue jde aktivovat na 5 konzolích (na 2 mam vyzkoušeno že funguje) a nevím co máte furt s tim problémem že takhle nejde hrát

stačí aby se 5 lidí dohodlo a všichni to stáhnou a můžou hrát, stačí mít uložený heslo na účet a bejt připojenej k netu, je pravda, že může hrát jenom jeden člověk na ten účet, ale je to takovej problém? (myšleno jako - jeden hraje prologue, tak ti ostatní hru nespustí dokud hru ten první nevypne)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

to je samozřejmě možnost,mám takhle koupeno tunu věci na psp i ps3 ale ptal se jasně kolik stojí a já mu to řekl :D s tim gt5 jsem ale slyšel že na víc prej aktivovat nejde ale ted koukám že tobě to šlo takže v tomhle mu už neporadim protože mám krabicovku

Odkaz ke komentáři

• 0
Nemoct hrat, kdyz zrovna clovek chce nebo muze je podle me docela podstatna vec :) Navic uz se da koupit krabicovka fakt levne a az si to clovek ohraje, tak to muze zase prodat...

tady jde taky o to, že 5 lidí tu hru hraje, dejme tomu první 2 týdny si ji zahraješ jenom na pár hodin ale postupem času (třeba za měsíc) to budeš moct hrát pořád protože ostatní ta hra přestane bavit (třeba)

ale je to na každym co chce :idea:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu