Consolero Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Prosim o radu, jak zformatovat XBOX360 HDD v PC aby byl pak citelny v x360 ? Disk se v x360 nehlasi (no device found). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 no ted nedavno to resil PC-Maniak a bohuzel nevyresil :-( vcera mi psal nekdo na ICQ ye ma obdobnz problem nakonec nasel nejaky tutorial kde oeditujes cosi v HEXEDITORU tak se uvidi jestli se zadarilo.... EDIT: ten tvuj druhy prispevek sem si precetl az po tomto, a kokam ze ti to tam PC-Maniak uz psal ze neuspel :-)) proc mas yaloyene dalsi tema ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak uz facha :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 puntak Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak to bych tedy rád věděl jak jsi to rozchodil. Mám totiž ten samý problém, konzole disk vůbec nevidí. dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Prosinec 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 No mohl bych bejt na tebe jako nekteri tady na me a vykaslat se na tebe, ale muzeme to nejak spachat treba po ICQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 puntak Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Nešlo by to po emailu, jsem totiž v práci a v tel nemám žádnýho klienta. kdy jo tak prosím info na puntak@centrum.cz díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Gratuuji, to byla fuska co ? HExedit.... :-0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Consolero
Prosim o radu, jak zformatovat XBOX360 HDD v PC aby byl pak citelny v x360 ?
Disk se v x360 nehlasi (no device found).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.