f@nTHOMAS Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 zdarec vseci, chci se zaptat jestli neni nejakej programek nebo nakej screen saver ktery ukazuje naky stylovy hodiny...ty malinky v rohu se mi nelibej...:cheesygrin: dikes :D...kdyztak mi piste na maila: petrzilek10@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 No já jsem viděl na PSPGo jak jsem byl v obchodu a taky se mi zalibili nevite někdo o něčem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=33725 Tady máš pluiginy které ti snad pomužou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=33725 Tady máš pluiginy které ti snad pomužou. To bylo první kde jsem hledal :D Nic, akorát zobrazení dne jsem našel ale hodiny na ty klasické co má např. PSP Go ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 To bylo první kde jsem hledal :D Nic, akorát zobrazení dne jsem našel ale hodiny na ty klasické co má např. PSP Go ne Aha vy chcete ty co má PSP Go :D tak tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 No ne přímo ty třeba podobné jim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 PSPGame info 0.3 - dokáže ve hrách ukazovat aktuální stav baterie v %, v levém horním rohu displaye a ukazovat uprostřed hodiny Síce jsem se nedíval jestli to je stejné jak PSP Go ale můžete to vyzkoušet kdyby jste chtěli tak pošlu odkaz. http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/72800/PSPGameInfo_0.3.rar_10.04KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 abych pravdu rekl, tak u me v topiku nic takoveho neni, protoze ani o nicem takovem nevim... a ted sem se dival i jinde a nic sem nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stixii Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Aha tak to sry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 abych pravdu rekl, tak u me v topiku nic takoveho neni, protoze ani o nicem takovem nevim... a ted sem se dival i jinde a nic sem nenasel Tak tak, taky jsem Googlil ale žádný "PSP GO Clock" jsem nenašel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tos ani nemel narok najit... neco takoveho jako plugin neexistuje... jedine ze by ho nekdo udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Taky by se mi to šiklo...Nojo, musíme si počkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.