razziel Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 tak co mate uz darky?:wohow: ja jeste snad ani jeden a vubec netusim hlavne co koupit dufam ze teda aspon nejsem sam:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Já mám koupené zatím jen 2. V průběhu týdne jdu kupovat novou TV a kino pro naše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Ja koupil jen novou TV pro rodice..vic se uvidi..papuce a hrnicky to jistej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Nějaký topicy o Vánocích už tu snad jsou ne? :dozey: Ale tak abych nebyl OT, tak já už mám všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Kupuju tak 3 dny před štědrým dnem přes net 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Pro tátu mám myš klávesnici a novou základku s 2x4GB ram... a pro sestru svetr prošívanej kondomama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Genesis : Kde si nabral ten svetr ?? koupím ho tátovi :D .. Dárky už mám objednány a sou nejspíš na ceště ,ale nějaký nestačí přijít :( njn posraná letecká dobrava.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 ja vubec nvm co mam koupit mlady :D poradte me pls btw jestly uz tu tenle topic je tak se omlouvam:)nak sem si nevsim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Tak před štědrým dnes se vždycky něco najde halvně mně vždy napadne taková blbost která by mně jinak nenapadla :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 tak já jsem dneska nakoupil všechny dárky a už to mám z krku :) teď už jen aby mi došel ten můj a bude vše OK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Genesis : Kde si nabral ten svetr ?? koupím ho tátovi :D ..Dárky už mám objednány a sou nejspíš na ceště ,ale nějaký nestačí přijít :( njn posraná letecká dobrava.. :( svetr normálka a kondomy koupit a opatrně je tam přišít :D:coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Mámě luxusní Zippo zapalovač, pak věcičku na masáž hlavy a speciální svíčky. Tátovi luxusní sadu na víno, templářské víno a věcičku na masáž hlavy. Dokoupím ještě pár věcí, bude mě to stát cca 2500kč, což je pohodička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Dokoupím ještě pár věcí, bude mě to stát cca 2500kč, což je pohodička. budou taky luxusni? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 marek_2080: Ne :D Koupím jen pár lahví vína, svíčky atd. prostě něco co dám prarodičům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.